Darba kārtība
  

Alūksnes novada domes 20.08.2009. sēdes
DARBA KĀRTĪBA

1. Izpilddirektores J.ČUGUNOVAS atskaite par iepriekš pieņemto lēmumu izpildi.
2. Par zemes iznomāšanu Intam ŠĶENDERAM (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts tautsaimniecības komitejā)
3. Par nekustamā īpašuma nosaukuma piešķiršanu un maiņu (lēmuma projektu sagatavojusi I.RANDA, saskaņojis A.UPĪTS, izskatīts tautsaimniecības komitejā)
3. Par nekustama īpašuma nosaukuma piešķiršanu un maiņu (lēmuma projektu sagatavojusi I.RANDA, saskaņojis A.UPĪTS, izskatīts tautsaimniecības komitejā)
4. Par nekustamā īpašuma lietošanas mērķa maiņu (lēmuma projektu sagatavojusi I.ČABLE, saskaņojis A.UPĪTS, izskatīts tautsaimniecības komitejā)
5. Par zemesgabala platības precizēšanu (lēmuma projektu sagatavojusi I.RANDA, saskaņojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
6. Par Alūksnes rajona Zeltiņu pagasta padomes 23.02.2009. lēmuma (protokols Nr.2, 8.§) „Par zemes lietojuma tiesību izbeigšanu un nomas līguma noslēgšanu” atzīšanu par spēkā neesošu no tā pieņemšanas brīža (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
7. Par atlaižu piešķiršanu izpērkot zemi lauku apvidū (lēmuma projektu sagatavojusi I.RANDA, saskaņojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
8. Par atlaižu piešķiršanu izpērkot zemi lauku apvidū (lēmuma projektu sagatavojusi I.RANDA, saskaņojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
10. Par zemes ierīcības projekta apstiprināšanu nekustamam īpašumam „Ozoli”, Jaunlaicenes pagastā, Alūksnes novadā (lēmuma projektu sagatavojusi I.RANDA, saskaņojis A.UPĪTS, izskatīts tautsaimniecības komitejā) Ar zemes ierīcības projektu nekustamam īpašumam „Ozoli”, Jaunlaicenes pagastā, Alūksnes novadā var iepazīties novada pašvaldības kancelejā
11. Par Annas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu 1.redakcijas noteikšanu par galīgo redakciju (lēmuma projektu sagatavojusi V.ZELTIŅA, saskaņojusi A.EGLE, izskatīts tautsaimniecības komitejā) Ar Annas pagasta teritorijas plānojuma grozījumu 1.redakciju var iepazīties novada pašvaldības kancelejā
12. Par detālplānojuma Alūksnē nekustamajam īpašumam Ošu ielā 3 un daļām no nekustamajiem īpašumiem Ošu ielā 3A un Peldu ielā 5A pirmās redakcijas nodošanu sabiedriskai apspriešanai un atzinumu saņemšanai (lēmuma projektu sagatavojusi A.EGLE, izskatīts tautsaimniecības komitejā) Ar detālplānojumu Alūksnē nekustamajam īpašumam Ošu ielā 3 var iepazīties novada pašvaldības kancelejā
13. Par Alūksnes novada pašvaldības atsavināmā īpašuma - neapbūvēta zemes starpgabala (kadastra Nr.3601 004 1722) Helēnas ielā 12A, Alūksnē, izsoles sākumcenas un izsoles noteikumu apstiprināšanu (lēmuma projektu sagatavojis V.TABOLKINS, saskaņojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
14. Par Alūksnes novada pašvaldības atsavināmā nekustamā īpašuma (kadastra Nr.3652 001 0125) “Svēteļos”, Ilzenes pagastā, Alūksnes novadā, atkārtotās izsoles sākumcenas un izsoles noteikumu apstiprināšanu (lēmuma projektu sagatavojis V.TABOLKINS, saskaņojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
15. Par atteikšanos no pirmpirkuma tiesībām (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
16. Par atteikšanos no pirmpirkuma tiesībām (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
17. Par atteikšanos no pirmpirkuma tiesībām (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
18. Par atteikšanos no pirmpirkuma tiesībām (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
19. Par nekustamā īpašuma „Veclaicenes RKP”, Veclaicenes pagastā, Alūksnes novadā pārņemšanu Alūksnes novada pašvaldības īpašumā (lēmuma projektu sagatavojusi A.EGLE, saskaņojusi T.STAFECKA, izskatīts tautsaimniecības komitejā)
20. Par laika posmu, kad SIA „Ažiņa komercfirmas „MARKETS”” transportlīdzekļos var iekraut vai izkraut kravu ceļa zīmju 326., 327., 328. un 328. darbības zonā Alūksnes pilsētā (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts tautsaimniecības komitejā)
21. Par Alūksnes novada pašvaldības pastāvīgās komisijas “Apstādījumu aizsardzības komisija” izveidošanu (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts tautsaimniecības komitejā)
22. Par Ināras ČABLES iecelšanu par amatpersonu, kas veic zemes un nekustamā īpašuma nodokļa administrācijas funkcijas Alūksnes novada pašvaldībā (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts tautsaimniecības un finanšu komitejās)
23. Par Ināras ČABLES iecelšanu par amatpersonu, kas veic dzīvesvietas deklarēšanas iestādes funkcijas Alūksnes novada pašvaldībā (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
24. Par Alūksnes novada domes autonomo funkciju realizēšanu (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
25. Par Alūksnes novada pašvaldības dalību biedrībā „Latvijas Pašvaldību savienība” (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
26. Par novada pārstāvja izvirzīšanu Vidzemes plānošanas reģiona Attīstības padomē (lēmuma projektu saskaņojusi A.EGLE, izskatīts tautsaimniecības komitejā)
27. Par nekustamā īpašuma nodokļa parāda un nokavējuma naudas piedziņu bezstrīdus kārtībā (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
28. Par pakalpojumu maksas apstiprināšanu par Alūksnes mākslas skolas sniegtajiem pakalpojumiem (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
29. Par pakalpojumu maksas apstiprināšanu par Alūksnes mūzikas skolas sniegtajiem pakalpojumiem (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
30. Par pakalpojumu maksas apstiprināšanu par Jaunannas Mūzikas un mākslas skolas sniegtajiem pakalpojumiem (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
31. Par pakalpojumu maksas apstiprināšanu par pašvaldības aģentūras „SPODRA” sniegtajiem pakalpojumiem (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
32. Par dalības maksas apstiprināšanu Alūksnes pilsētas Tautas namā (lēmuma projektu sagatavojusi A.EGLE, saskaņojusi T.STAFECKA, izskatīts izglītības, kultūras un sporta jautājumu un finanšu komitejās)
33. Par atbalstītajām interešu izglītības programmām Alūksnes novada pašvaldības izglītības iestādēs 2009./2010.mācību gadā (lēmuma projektu sagatavojusi G.KUPČA, saskaņojusi A.EGLE un T.STAFECKA, izskatīts izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejā)
34. Par Noteikumu Nr.1/2009 „Minimālo un maksimālo izglītojamo skaits Alūksnes novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēs, speciālās pirmsskolas izglītības iestādēs un vispārējās izglītības iestāžu pirmsskolas grupās” apstiprināšanu (lēmuma projektu sagatavojusi G.KUPČA, saskaņojuši A.EGLE, E.ŅEDAIVODINA un J.ČUGUNOVA, izskatīts izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejā)
35. Par Alūksnes novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestāžu un vispārējās izglītības iestāžu pirmsskolas grupu pedagogu un saimniecisko darbinieku darba samaksu (lēmuma projektu sagatavojusi G.KUPČA, saskaņojuši A.EGLE, J.ČUGUNOVA un T.STAFECKA, izskatīts izglītības, kultūras un sporta jautājumu un finanšu komitejās)
36. Par Noteikumu Nr.2/2009 „Kārtība, kādā tiek sadalīta mērķdotācija Alūksnes novada pašvaldības vispārējās pamatizglītības un vispārējās vidējās izglītības iestādēm 2009.gada septembrī – decembrī” apstiprināšanu (lēmuma projektu sagatavojusi G.KUPČA, saskaņojuši A.EGLE, J.ČUGUNOVA un E.NEDAIVODINA, izskatīts izglītības, kultūras un sporta jautājumu un finanšu komitejās)
37. Par Izglītības pārvaldi (lēmuma projektu sagatavojusi A.EGLE, nolikumu -G.KUPČA, saskaņojuši J.ČUGUNOVA, T.STAFECKA un V.SILICKA, izskatīts izglītības, kultūras un sporta jautājumu un finanšu komitejās)
38. Par Apes novada pašvaldības izglītības pārvaldes funkciju nodrošināšanu (lēmuma projektu sagatavojusi G.KUPČA, saskaņojuši A.EGLE, J.ČUGUNOVA un A.FOMINS, izskatīts izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejā)
39. Par grozījumu Alūksnes novada domes 09.07.2009. lēmumā Nr.43 „Par Alūksnes novada pašvaldības administrācijas amatu saraksta apstiprināšanu” (lēmuma projektu sagatavojusi A.EGLE, saskaņojusi J.ČUGUNOVA, izskatīts izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejā)
40. Par mērķdotācijas pašvaldību tautas mākslas kolektīvu vadītāju darba samaksai un valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām sadali un izmaksas kārtību Alūksnes novadā (lēmuma projektu sagatavojusi S.EGLĪTE, saskaņojusi T.STAFECKA un A.EGLE, izskatīts finanšu komitejā)
41. Par pabalsta piešķiršanu Vilim PAULIŅAM (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
42. Par pabalsta piešķiršanu Silvijai RĒDELAI (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
43. Par Alūksnes pilsētas bāriņtiesas, Alsviķu pagasta bāriņtiesas, Annas pagasta bāriņtiesas, Ilzenes pagasta bāriņtiesas, Jaunalūksnes pagasta bāriņtiesas, Jaunannas pagasta bāriņtiesas, Jaunlaicenes pagasta bāriņtiesas, Kalncempju pagasta bāriņtiesas, Liepnas pagasta bāriņtiesas, Malienas pagasta bāriņtiesas, Mālupes pagasta bāriņtiesas, Mārkalnes pagasta bāriņtiesas, Pededzes pagasta bāriņtiesas, Veclaicenes pagasta bāriņtiesas, Zeltiņu pagasta bāriņtiesas un Ziemeru pagasta bāriņtiesas likvidēšanu (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts teritoriālajā un finanšu komitejā)
44. Par Alūksnes novada bāriņtiesas izveidošanu (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts teritoriālajā un finanšu komitejā)
45. Par Alūksnes novada pašvaldības iestādes “Alūksnes novada bāriņtiesa” nolikuma apstiprināšanu (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts teritoriālajā un finanšu komitejā)
46. Par Alūksnes pilsētas domes un Alūksnes rajona Jaunalūksnes pagasta padomes pašvaldību kopīgās iestādes “ALJA” reorganizāciju (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts tautsaimniecības komitejā)
47. Par Alūksnes pilsētas pašvaldības policijas nosaukuma maiņu un Alūksnes novada pašvaldības policijas nolikuma apstiprināšanu (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts finanšu komitejā)
48. Par grozījumiem Alūksnes Mākslas skolas nolikumā (lēmuma projektu sagatavojusi A.EGLE, izskatīts izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejā)
49. Par Alūksnes novada pašvaldības pagastu pārvalžu štatiem un darba samaksu (lēmuma projektu sagatavojusi A.EGLE, saskaņojuši J.ČUGUNOVA un T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā)
50. Par saistošo noteikumu Nr.2/2009 „Par Alūksnes novada pašvaldības budžetu 2009.gadam” apstiprināšanu (lēmuma projektu sagatavojusi V.SILICKA, saskaņojuši A.UPĪTS un T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā)
51. Par aizņēmuma ņemšanu Igaunijas - Latvijas programmā 2007. - 2013. projektam „Cross - Border Co - operation Programme under The European Territorial Co-operation Objective” (lēmuma projektu sagatavojusi V.SILICKA, saskaņojuši A.EGLE un T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā)
52. Par saistošo noteikumu Nr.3/2009 „Grozījumi Alūksnes novada pašvaldības nolikumā” izdošanu (lēmuma projektu sagatavojusi A.EGLE,, izskatīts finanšu komitejā)
53. Par līdzekļu piešķiršanu Latvijas biatlona federācijai Latvijas izlases dalībnieces Žannas JUŠKĀNEI līdzfinansēšanai (lēmuma projektu sagatavojusi V.SILICKA, saskaņojuši A.EGLE un T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā)
54. Par piecgadīgo un sešgadīgo bērnu apmācību pirmskolas izglītības programmā Alūksnes vidusskolā (lēmuma projektu sagatavojusi V.SILICKA, saskaņojuši A.EGLE un T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā)
55. Par atteikšanos no pirmpirkuma tiesībām (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS)
56. Par Alūksnes novada pašvaldības iestāšanos biedrībā „Latvijas Pašvaldību mācību centrs” (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS)
57. Par pakalpojumu maksas apstiprināšanu par Alūksnes pirmsskolas izglītības iestāžu „Sprīdītis” un „Pienenīte” un Alūksnes speciālās pirmsskolas izglītības iestādes „Cālis” sniegtajiem pakalpojumiem (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS)
58. Par grozījumiem Darba samaksas nolikumā (lēmuma projektu sagatavojusi A.EGLE, saskaņojusi J.ČUGUNOVA un T.STAFECKA)
59. Par Alūksnes novada pašvaldības pastāvīgās komisijas “Administratīvā komisija” locekļa G.BĒRZIŅA atbrīvošanu (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS)
60. Par zemesgabala platību precizēšanu (lēmuma projektu sagatavojusi I.RANDA, saskaņojis A.UPĪTS)
61. Par atteikumu nodot privatizācijai (atsavināšanai) Alūksnes novada pašvaldības īpašuma – objekta daļas „Dzelzceļa stacijas „Umernieki” uzgaidāmās zāles” (kadastra apzīmējums 3644 004 0260 002) „Umerniekos”, Annas pagastā, Alūksnes novadā (lēmuma projektu sagatavojis V.TABOLKINS, saskaņojis A.UPĪTS)
62. Par projekta “Jaunannas tautas nama aprīkojuma iegāde sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai” atbalstu (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS)
63. Par Ginta TETEROVSKA ievēlēšanu par Alūksnes novada pašvaldības pastāvīgās komisijas „Administratīvā komisija” locekli (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS)
64. Par Alūksnes novada pašvaldības piedalīšanos Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansētā 3.4.1.1. aktivitātes „Ūdenssaimniecības infrastruktūras attīstība apdzīvotās vietās ar iedzīvotāju skaitu līdz 2000” projektu konkursā (lēmuma projektu sagatavojusi S.TAIMIŅA, saskaņojuši A.EGLE (ar piebildi) un T.STAFECKA)


Alūksnes pilsētas dome
Dārza ielā 11, Alūksnē, LV-4301
tālr. 43 81496, fakss 43 81150 e-pasts: dome@aluksne.lv