Alūksnes novada domes 25.11.2010. sēdes
DARBA KĀRTĪBA


plkst.10.00, Lielajā zālē

1. Izpilddirektores J.ČUGUNOVAS atskaite par iepriekš pieņemto lēmumu izpildi.

2. Par zemes ierīcības projekta apstiprināšanu nekustamam īpašumam „Ezerkalni”, Jaunlaicenes pagastā, Alūksnes novadā (lēmuma projektu sagatavojusi I.RANDA, saskaņojuši A.UPĪTS un I.VĀRTUKAPTEINE, izskatīts tautsaimniecības komitejā).

3. Par nekustamā īpašuma lietošanas mērķa noteikšanu (lēmuma projektu sagatavojusi I.ČABLE, saskaņojuši A.UPĪTS un S.HARJO-OZOLIŅA, izskatīts finanšu komitejā).

4. Par bieži sastopamo derīgo izrakteņu ieguves atļaujas izsniegšanu (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts tautsaimniecības komitejā).

5. Par dzīvojamās mājas Merķeļa ielā 3, Alūksnē pārvaldīšanas un apsaimniekošanas tiesību nodošanu SIA „ALŪKSNES NAMI” (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts tautsaimniecības komitejā).

6. Par grozījumu Alūksnes novada domes 22.06.2010. lēmumā Nr. 367 „Par nekustamā īpašuma – ēkas Brūža ielā 1, Alūksnē telpu nomu” (lēmuma projektu sagatavojusi I.KALNIŅA, izskatīts finanšu komitejā).

7. Par personu pilnvarošanu makšķerēšanas noteikumu ievērošanas kontrolei (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, saskaņojis M.LIETUVIETIS, izskatīts tautsaimniecības komitejā).

8. Par pilnvarojumu Alūksnes novada pašvaldības īpašumu atsavināšanas komisijai (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, saskaņojušas V.SILICKA un T.STAFECKA, izskatīts tautsaimniecības komitejā).

9. Par grozījumu izdarīšanu Alūksnes rajona Mārkalnes pagasta padomes 21.05.2009. lēmumā (protokols Nr.5, 11.§) „Par projektu “Mārkalnes pagasta pašvaldības ceļu rekonstrukcija”” (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS un A.PRIŽAVOITE, saskaņojušas E.ŅEDAIVODINA un T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā).

10. Par grozījumu izdarīšanu Alūksnes novada pašvaldības Bejas pamatskolas nolikumā (lēmuma projektu sagatavojis A.UPĪTS, izskatīts izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejā).

11. Par mācību programmas īstenošanu Liepnas vidusskolā (lēmuma projektu sagatavojusi G.KUPČA, saskaņojuši A.UPĪTS un V.SILICKA, izskatīts izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejā).

12. Par valsts amatpersonas funkciju izpildes uzdošanu citai valsts amatpersonai (lēmuma projektu sagatavojusi I.KALNIŅA, izskatīts finanšu komitejā).

13. Par līdzekļu izdalīšanu no Alūksnes novada pašvaldības Izglītības pārvaldes rezerves fonda (lēmuma projektu sagatavojusi E.ŅEDAIVODINA, saskaņojušas I.KALNIŅA, T.STAFECKA un G.KUPČA, izskatīts finanšu komitejā).

14. Par līdzekļu pārdalīšanu starp Alūksnes novada pašvaldības izglītības iestādēm (lēmuma projektu sagatavojusi E.ŅEDAIVODINA, saskaņojuši A.UPĪTS, T.STAFECKA un G.KUPČA, izskatīts finanšu komitejā).

15. Par līdzekļu izdalīšanu no budžeta līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem (Alūksnes muzejam tehniskā projekta izstrādei Ledus pagrabam) (lēmuma projektu sagatavojusi E.ŅEDAIVODINA, saskaņojuši A.UPĪTS, T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā).

16. Par līdzekļu izdalīšanu no budžeta līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem (Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijai elektroniskā tablo remontam) (lēmuma projektu sagatavojusi E.ŅEDAIVODINA, saskaņojuši A.UPĪTS, T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā).

17. Par piedalīšanos atklātā projektu konkursā „Atbalsts jauniešu centru darbības nodrošināšanai pašvaldībā” (lēmuma projektu sagatavojusi E.AIZUPE, saskaņojusi I.KALNIŅA, izskatīts izglītības, kultūras un sporta jautājumu komitejā).

18. Par projekta ,,Sporta inventāra iegāde Annas sporta centram” iesnieguma apstiprināšanu un līdzfinansējuma nodrošināšanu (lēmuma projektu sagatavojusi A.PRIŽAVOITE, saskaņojušas I.KALNIŅA,V.SILICKA un T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā).

19. Par projekta ,,Sabiedriskais centrs Kalncempjos” iesnieguma apstiprināšanu un līdzfinansējuma nodrošināšanu (lēmuma projektu sagatavojusi A.PRIŽAVOITE, saskaņojušas I.KALNIŅA,V.SILICKA un T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā).

20. Par projekta ,,Sporta inventāra iegāde brīvā laika pavadīšanas iespēju dažādošanai Mārkalnes pagastā” iesnieguma apstiprināšanu un līdzfinansējuma nodrošināšanu (lēmuma projektu sagatavojusi A.PRIŽAVOITE, saskaņojušas I.KALNIŅA,V.SILICKA un T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā).

21. Par līdzfinansējuma nodrošināšanu biedrībai „Sporta klubs ,,Zeltiņi”” projektam „Sporta centrs Zeltiņos” (lēmuma projektu sagatavojusi A.PRIŽAVOITE, saskaņojušas I.KALNIŅA,V.SILICKA un T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā).

22. Par līdzfinansējuma nodrošināšanu biedrībai „Ilzenes attīstībai” projektam „Sociālo pakalpojumu centrs Ilzenes pagastā” (lēmuma projektu sagatavojusi A.PRIŽAVOITE, saskaņojušas I.KALNIŅA un T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā).

23. Par līdzfinansējuma nodrošināšanu biedrībai „Alūksnes novada attīstībai” projektam „Infrastruktūras izveide brīvā laika pavadīšanas iespēju dažādošanai Veclaicenes pagastā” (lēmuma projektu sagatavojusi A.PRIŽAVOITE, saskaņojušas I.KALNIŅA, T.STAFECKA, V.SILICKA ar piebildi, izskatīts finanšu komitejā).

24. Par projekta ,,Primārās veselības aprūpes infrastruktūras uzlabošana Alūksnes novada pašvaldības Pededzes pagasta pārvaldes lauku ambulancē” iesnieguma apstiprināšanu un līdzfinansējuma nodrošināšanu (lēmuma projektu sagatavojusi A.PRIŽAVOITE, saskaņojuši A.UPĪTS, L.ŠĶEPASTE, nav saskaņojusi V.SILICKA, izskatīts finanšu komitejā).

25. Par Alūksnes novada pašvaldības piedalīšanos Igaunijas-Latvijas-Krievijas Pārrobežu sadarbības programmas atklātajā projektu konkursā ar projektu „Muzeji kā kultūrvēsturiskā mantojuma sekmētāji un veicinātāji” (lēmuma projektu sagatavojusi A.PRIŽAVOITE, saskaņojušas I.KALNIŅA, T.STAFECKA un V.SILICKA, izskatīts finanšu komitejā).

26. Par Alūksnes novada pašvaldības piedalīšanos Igaunijas-Latvijas-Krievijas Pārrobežu sadarbības programmas atklātajā projektu konkursā ar projektu „Izmantojot kultūrvēsturisko mantojumu radīt inovatīvas aktivitātes trīs cietokšņu apgabalā” (lēmuma projektu sagatavojusi A.PRIŽAVOITE, saskaņojušas I.KALNIŅA, T.STAFECKA un V.SILICKA, izskatīts finanšu komitejā).

27. Par Alūksnes novada domes 26.08.2010. lēmuma Nr.503 „Par Alūksnes novada Ziemera, Jaunlaicenes un Veclaicenes pagastu pārvalžu piedalīšanos Latvijas un Šveices sadarbības programmas grantu shēmas ,,NVO fonds” projektu konkursā ar projektu „Par labāku dzīves kvalitāti vietējiem jauniešiem”” atzīšanu par spēku zaudējušu (lēmuma projektu sagatavojusi A.PRIŽAVOITE, saskaņojusi I.KALNIŅA, nav izskatīts komitejā).

28. Par Alūksnes novada domes 20.07.2010. lēmuma Nr.455 „Par Alūksnes novada Jaunalūksnes pagasta pārvaldes piedalīšanos Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) atklātā projektu iesniegumu konkursa pasākumā „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā” ar projektu „Krēslu iegāde Kolberģa tautas namam”” atzīšanu par spēku zaudējušu (lēmuma projektu sagatavojusi A.PRIŽAVOITE, saskaņojusi I.KALNIŅA, nav izskatīts komitejā).

29. Par grozījumu Alūksnes novada domes 22.04.2010. lēmumā Nr. 240 „Par dienas aprūpes centra „Saules stars” personām ar garīga rakstura traucējumiem izveidošanu un uzturēšanu” (lēmuma projektu sagatavojusi I.KALNIŅA, izskatīts sociālo pakalpojumu un veselības aprūpes jautājumu komitejā).

30. Par Alūksnes novada pašvaldības darba samaksas un sociālo garantiju nolikuma apstiprināšanu (lēmuma projektu sagatavojusi V.RISBERGA un I.KALNIŅA, saskaņojušas V.AVOTA, V.SILICKA un T.STAFECKA, izskatīts finanšu komitejā).


Alūksnes novada pašvaldība
Dārza ielā 11, Alūksnē, LV-4301
tālr. 643 81496, fakss 643 81150 e-pasts: dome@aluksne.lv