Alūksnes novadu pārstāvēs starptautiskajās tūrisma izstādēs - Alūksnes novads

Alūksnes novadu pārstāvēs starptautiskajās tūrisma izstādēs

Lai iepazīstinātu ar tūrisma piedāvājumu Alūksnes novadā, šī gada sākumā Alūksnes novada pašvaldības Tūrisma informācijas centra darbinieki piedalīsies vairākās starptautiskajās tūrisma izstādēs Somijā, Lietuvā, Igaunijā un arī Latvijā.

– Tūrisma izstādēs ārvalstīs piedalīsimies Latvijas nacionālajā stendā kopā ar citiem tūrisma jomas pārstāvjiem no mūsu valsts. Dalību šajās izstādēs Alūksnes novada pašvaldībai sedz Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra saskaņā ar savstarpēji noslēgto līgumu par atbalsta saņemšanu, – informē Alūksnes novada pašvaldības tūrisma mārketinga un reklāmas speciālists Aigars Ribušs.

Pirmā izstāde, kurā varēs iepazīties ar aktuālāko Alūksnes novada tūrisma piedāvājumu, būs Somijā, kur jau šajā nedēļas nogalē – no 18. līdz 21. janvārim notiks starptautiskā tūrisma izstāde “MATKA 2018”. Šajā izstādē Alūksnes novads būs pārstāvēts pirmo reizi.

Savukārt nākamajā nedēļas nogalē, no 26. līdz 28. janvārim, pēc vairāku gadu pārtraukuma ar mūsu novada tūrisma piedāvājumu iepazīstinās starptautiskās tūrisma izstādes “ADVENTUR 2018” apmeklētājus Lietuvas galvaspilsētā Viļņā.

No 2. līdz 4. februārim Rīgā notiks arī pašmāju starptautiskā tūrisma izstāde “BALTTOUR 2018”, kur Alūksnes novads jau otro gadu piedalīsies vienotā kopprojekta “Vidzemes šosejas pieturas” stendā ar Apes, Smiltenes un Raunas novadiem.

Dalība starptautiskajās izstādēs noslēgsies ar izstādi “TOUREST 2018”, kas norisināsies otrā kaimiņvalstī – Igaunijā, tās galvaspilsētā Tallinā, no 9. līdz 11. februārim.

 

Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content