Būs slēgta Alūksnes ezera iekšezera daļa ūdens motosporta sacensību laikā - Alūksnes novads

Būs slēgta Alūksnes ezera iekšezera daļa ūdens motosporta sacensību laikā

14. un 15. jūlijā Alūksnes ezerā notiekošo ūdens motosporta sacensību laikā citiem ūdens transportlīdzekļiem būs slēgta Alūksnes ezera iekšezera daļa.

Šajā nedēļas nogalē Alūksnes ezerā notiks Eiropas čempionāts F4 laivu klasē un Latvijas čempionāts jauniešiem un pieaugušajiem individuāli un komandu vērtējumā. Sacensību norises laikā (14. jūlijā no 8:00 līdz 20:00 un 15. jūlijā no 8:00 līdz 15:00) citu ūdens transportlīdzekļu kustībai būs slēgts Alūksnes ezera iekšezers.

Sacensību dalībnieku treniņbraucieni sāksies sestdien, 14. jūlijā, no pulksten 9.30. Pulksten 11.30 plānota sacensību atklāšanas ceremonija, bet jau no pulksten 12.00 līdz aptuveni 19.00 notiks braucieni.
Svētdien, 15. jūlijā, no pulksten 9.00 sāksies treniņbraucieni, no 10.00 līdz 14.00 turpināsies sacīkšu braucieni, bet pēc tām, aptuveni ap pulksten 14.00, paredzēta uzvarētāju apbalvošana. Atkarībā no dažādiem apstākļiem var notikt izmaiņas sacensību norises laikos. Līdzjutējus aicinām sekot aktuālajai informācijai sacensību norises vietā.

Skatītājiem sacensību vērošana būs bez maksas. Tās varēs skatīties gan no šim mērķim piemērotām teritorijām Pilssalā, gan arī no ezera krasta Tempļa kalna parka un Alūksnes muižas parka pusē.
Sacensības organizē Latvijas Ūdens motosporta federācija sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību un Alūksnes ūdens motosporta klubu “NordOst”.

Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content