Pieņem dokumentus pierobežas satiksmes atļauju noformēšanai - Alūksnes novads

Pieņem dokumentus pierobežas satiksmes atļauju noformēšanai

Valsts robežsardze informējusi Alūksnes novada pašvaldību, ka tie Alūksnes novada iedzīvotāji, kuri pašvaldībā iesnieguši pieteikumu vietējās pierobežas satiksmes atļaujas noformēšanai, var iesniegt dokumentus attiecīgajās Krievijas Federācijas institūcijās.

Iedzīvotāji, kuri iepriekšējā periodā ir izteikuši vēlēšanos saņemt vietējās pierobežas satiksmes atļauju, tālākai atļaujas noformēšanai aicināti ierasties Krievijas vēstniecības Konsulārajā nodaļā Rīgā vai ģenerālkonsulātā Daugavpilī. Dokumentus atļaujas noformēšanai pieņem personīgi no sarakstos iekļautajiem Latvijas pierobežas iedzīvotājiem, kā arī no viņu tuviem radiniekiem.

To iedzīvotāju sarakstu, kas atbilstoši nosacījumiem, var pieteikties minētās atļaujas saņemšanai un ir izteikuši šādu vēlmi, pašvaldība aktualizē reizi ceturksnī. Nākamais datums, līdz kuram var pieteikties papildsarakstam, ir 20. decembris.

Pieteikties iespējams gan Alūksnes novada pagastu pārvaldēs, gan pie Alūksnes novada pašvaldības dzīvesvietas deklarēšanas amatpersonas Ināras Kapulinskas, Uzvaras ielā 1, Alūksnē. Tālrunis informācijai – 25778897.

Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content