SKAISTIE MIRKĻI NOVEMBRĪ… - Alūksnes novads

SKAISTIE MIRKĻI NOVEMBRĪ…

Svētī, Dievs, šo skaisto zemi
Tā mums tikai viena ir,
Svētī, Dievs, šo skaisto zemi,
Svarīgāko, kas mums dots. ( G. Račs)

Novembris – šogad tas bija īpašs svētku mēnesis, un arī mūsu 4. grupiņai, iezīmējās ar svarīgiem un neatkārtojamiem mirkļiem:

  • Mūsu iestādes 32. jubilejas svinības, kad gatavojām apsveikumus, rotājumus zāles noformēšanai, veidojām gulbīšus, kas aiznesa mūs uz Laimīgo zemi, apmeklējām bibliotēku, lai noskatītos multiplikācijas filmu “Sprīdītis”, cepām cepumus cienastam, piedalījāmies bērnu ballītē un EKO skolas Zaļā karoga pacelšanas svētkos;
  • Neizpalika arī Mārtiņdienas atzīmēšana ar maskām un jautrām rotaļām kopā ar 11. grupas bērniem;
  • Emocijām bagāta bija Latvijas simtgades jubilejas nedēļa, kurā apmeklējām vides objektu pilsētā “Alūksne – Latvijas virsotnē “, aizdedzām svecītes Latvju spēka zīmē laukumā, piedalījāmies iestādes rīkotajā svinīgajā rītā par godu Latvijas 100. dzimšanas dienai;
  • Neizpalika šī mēneša grupas jubilāru sveikšana, sagatavotais koncerts vecākiem “Rudeni pavadot!”;
  • Saistībā ar mēneša tēmu “Svētki” un caurviju prasmēm – sadarbība, radošums, kopīgi noskaidrojām, kā gatavojamies dzimšanas dienas ballītēm – izvēlamies ballīšu tēmu, gatavojam ielūgumus, veidojam dažādas kūkas, cepumus ar pašu domātiem un rakstītiem nosaukumiem, gatavojām ballīšu atribūtus – cepurītes. Noslēgumā tika cepta kūka un ballīte patiesi varēja sākties – ar cienāšanos, jautrām rotaļām.

Mēnesis aizskrējis pavisam nemanot, bet svētki un emocijas  turpinās, jo klāt decembris un sākas Ziemassvētku gaidīšanas laiks!

4.grupas skolotājas – Lusine PETROSJANA – GOLUBEVA, Ilze HOLLA 

Skip to content