Teātru tenori vienosies kopīgā koncertā Alūksnes Kultūras centrā - Alūksnes novads

Teātru tenori vienosies kopīgā koncertā Alūksnes Kultūras centrā

Teātru Tenori apvienojušies  īpaši priecīgam  koncertam  – Tenoru Jaunais gads,  lai kopā ar skatītājiem jokotu, dziedātu un ieskandinātu Jauno gadu,  kā arī, protams, uzzinātu, kas labs mūs visu sagaida Dzeltenās cūkas gadā.

Koncetrā piedalīsies  operas solists Juris Jope, no Latvijas Nacionālā teātra – Mārtiņš Brūveris, kurš arī iejutīsies  konferansjē lomā, no Liepājas – Marģers Eglinskis, Kristians Kareļins no Nacionālā teātra. Dziesmu pavadījumu nodrošinās pianista Anatolija Livčas instrumentālā grupa.

Koncerā skanēs gan jaunas, bet jau iemīļotas dziesmas, gan klasiska  jaunā īpašā sabalsojumā un aktieriskā interpretācijā  – “Karameles”, “Tavas mājas manā azote”, “Mazā”, Ziemeļblāzmas romance”, “Divi eņģeļi”, “Rikšo, bērīt!”, “Eglīte smaržo un mirdz” un daudzas citas dziesmas.

Koncertam īpašu šarmu piesķirs pārdomātais scenārijs un aktieru joki. Koncerta gaitā skatītāji  uzzinās, ko mēs varam sagaidīt no 2019. Cūkas gada un tās būs brīnišķīgas ziņas, jo Cūka, kā zināms ir gudrs, miermīlīgs un omulīgs dzīvnieks, un tāds attiecīgi ir gaidāms arī šis gads, kurš mūs iepriecinās ar demogrāfisku kāpumu, bagātības pieaugumu, politiķu viedumu un vispārēju laimi. Aktieri bija nopietni meklējuši un ar smaidu atraduši pozitīvo visās jomās, radot optimistisku gaisotni un cerīgu skatu nākotnē. Koncertā netrūks arī emocionālas notis un aizkustinoša pacēluma, ko nodrošinās aktieru vokālie talanti, meistarība un noteikti dziesmu izvēle.

Skip to content