Gaidām idejas Ziedotāju aplim 2019! - Alūksnes novads

Gaidām idejas Ziedotāju aplim 2019!

Alūksnes un Apes novada fonds (AANF) uzaicina Alūksnes un Apes novada organizācijas, neformālas grupas un individuālus cilvēkus pieteikties līdzekļu piesaistes pasākumam „Ziedotāju aplis” (Giving Circle)!

Ziedotāju aplī 2019.gada 25.aprīlī jaunās viesnīcas “Bahnhofs Hotel” telpās Alūksnē pulcēsies trīs projektu autori un vietējie ļaudis, lai klātienē draudzīgā atmosfērā kopīgi saziedotu naudu šo projektu īstenošanai.

Kādas projektu idejas tiek gaidītas?

  • Projekts izglītības, sporta, kultūras, labdarības, sociālās iekļaušanas, vides sakārtošanas u.c. jomā vērsts uz sabiedrisku labumu.
  • Projekts tiek īstenots Alūksnes un/vai Apes novadā.
  • Projekta budžets netiek ierobežots.

Trīs izvēlēto projektu autori vai pārstāvji 25.aprīlī tiks aicināti precīzi 6 minūšu laikā izklāstīt savu projekta ideju, lai ieinteresētu sanākušos ziedotājus. Projektu autoriem AANF sniegs konsultācijas prezentācijas sagatavošanas procesā, savukārt 23.aprīlī notiks izmēģinājumu prezentācijas, lai pirmo lampu drudzi visi kopā pārvarētu pirms īstā “Ziedotāju apļa”.

Dalība pasākumā ir organizāciju iespēja ne vien iegūt finansējumu projektam, bet arī pievērst uzmanību organizācijas mērķiem un veidot ciešāku un personiskāku saikni ar atbalstītājiem.

Projekta idejas izklāstu (aprakstot, kas un kāpēc tiks darīts, un cik tas izmaksās) brīvā formā aicinām iesniegt līdz 2019.gada 28. martam, rakstot uz e-pastu aluksnesapesfonds@gmail.com vai atnesot uz mūsu biroju Alūksnes novada Sabiedrības centrā, Alūksnē, Dārza ielā 8a.

2018.gada 1.februārī AANF organizēja pirmo “Ziedotāju apli” mūspusē, un rezultāti pārsteidza visus! Vakara laikā tika savākti gandrīz 4000 eiro dzīvnieku mājas labiekārtošanai, adāmmašīnas iegādei Mālupes rokdarbnieču darbības pilnveidei un Apes muižas maketa izveidei.

Ilze Zvejniece
Alūksnes un Apes novada fonds

Skip to content