Prezentē Izglītības un sporta centra iespējamo risinājumu - Alūksnes novads

Prezentē Izglītības un sporta centra iespējamo risinājumu

Alūksnes novada domes Tautsaimniecības komitejas sēdē 15. aprīlī prezentēja Izglītības un sporta centra būvprojekta risinājuma darba materiālu. Plānots, ka projektēšana noslēgsies vasaras otrā pusē.

Šobrīd būvprojekta izstrāde vēl turpinās, taču deputātiem un pārējiem klātesošajiem bija iespēja iepazīties ar līdz šim sagatavoto projektu.

Ņemot vērā, ka šobrīd ir neskaidras finanšu piesaistes iespējas, pašvaldība ir noslēgusi vienošanos ar būvuzņēmēju par būvprojekta izstrādi būvniecībai divās kārtās. Sadalījums divās kārtās veidots tā, lai ēka būtu funkcionāla, arī izbūvējot to daļēji.

 Kopumā objekts plānots kā kompakta vienstāva būve. Pirmajā kārtā paredzēts būvēt multifunkcionālo zāli, džudo zāli, ģērbtuves un ēkas funkcionēšanai minimāli nepieciešamo infrastruktūru – inženierkomunikācijas, piebraucamos ceļus un autostāvvietas. Savukārt otrajā kārtā paredzēta vieglatlētikas, vingrošanas un trenažieru zāles izbūve, kā arī papildu stāvvietu izbūve vietā pie esošās sporta skolas un vecās angāra ēkas nojaukšana.

 Jāuzsver, ka vizuālajā materiālā redzamais ir Izglītības un sporta centra būvprojekta darba materiāls un līdz būvprojekta nodošanai tā izskatā vēl var notikt izmaiņas.

KOPĒJAIS PLĀNS 

STĀVA PLĀNS

Skip to content