Kad bibliotēkas apmeklētājiem slēgtas, lasi grāmatas internetā 3TD! - Alūksnes novads

Kad bibliotēkas apmeklētājiem slēgtas, lasi grāmatas internetā 3TD!

Sakarā ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju koronovīrusa izraisītās saslimšanas Covid-19 dēļ, informējam, ka Alūksnes pilsētas bibliotēka apmeklētājiem slēgta līdz 14.04.2020. un tiek atcelti visi plānotie pasākumi un nodarbības.

Nepieciešamības gadījumā piedāvājam ar mums sazināties no pirmdienas līdz piektdienai darba laikā no plkst. 9:00 līdz 17:00 pa tālr. 64322197, mob. 25403935 vai rakstot uz e-pastu: biblioteka.info@aluksne.lv vai biblioteka@aluksne.lv.

Alūksnes pilsētas bibliotēka aicina izmantot 3TD E-GRĀMATU BIBLIOTĒKAS (www.3td.lv) piedāvātās iespējas- izvēlēties un lasīt e-grāmatas internetā, neizejot no mājām!

Lai iegūtu autorizācijas datus, lasītājam ir jāsazinās ar to publisko bibliotēku, kurā viņš ir reģistrējies kā lasītājs. Bet cilvēks, kurš nav lasītājs nevienā bibliotēkā, var sazināties ar sev tuvāko publisko bibliotēku, attālināti tajā piereģistrēties un saņemt uz e-pastu autorizācijas datus, kuri ļaus viņam piereģistrēties 3td e-grāmatu bibliotēkā.

Ja esat reģistrēts Alūksnes pilsētas bibliotēkas lasītājs vai vēlaties par tādu kļūt un lasīt grāmatas 3TD E-GRĀMATU bibliotēkā, varat ar mums sazināties attālināti pa e-pastu biblioteka.info@aluksne.lv vai biblioteka@aluksne.lv.

Informāciju par attālināto resursu izmantošanu un dokumentu elektronisko piegādi var saņemt zvanot vai rakstot uz norādītajiem tālruņa numuriem un e-pastiem!

Aicinām sekot tālākai informācijai!

Skip to content