25. maijā daudzviet Alūksnē plānoti būtiski satiksmes ierobežojumi - Alūksnes novads

25. maijā daudzviet Alūksnē plānoti būtiski satiksmes ierobežojumi

Sestdiena, 25. maijs, Alūksnē būs pasākumiem bagāta diena. Deju festivāls “Latvju bērni danci veda”, amatnieku tirdziņš un Eiropas parlamenta vēlēšanas. Minētie pasākumi paredz noteiktus satiksmes ierobežojumus, ar kuriem autovadītājiem būs jārēķinās.

Amatnieku tirdziņa organizēšanas laikā satiksme būs slēgta Dzirnavu ielā, posmā no Dzirnavu ielas līdz Brūža ielai, Alūksnē no pulksten 07.00 līdz pulksten 14.00.

Festivāla “Latvju bērni danci veda” laikā slēgs satiksmi Pils ielā, posmā no Ojāra Vācieša ielas līdz Rijukalna ielai, laikā no pulksten 11.00 līdz pulksten 22.00; Ojāra Vācieša ielā, posmā no Pils ielas līdz Skolas ielai, laikā no pulksten 8.00 līdz pulksten 22.00; Skolas ielā, posmā no Brūža ielas līdz Ojāra Vācieša ielai, laikā no pulksten 16.00 līdz pulksten 22.00; Brūža ielā, posmā no Pils ielas līdz Skolas ielai, laikā no pulksten 16.00 līdz pulksten 18.00.

Pašvaldība aicina iedzīvotājus ar sapratni izturēties pret īslaicīgajām neērtībām pasākumu laikā. Priecāsimies un baudīsim svētkus kopā!

 

 

Sanita PĀSA,
Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content