Ūdenssaimniecības infrastruktūras ierīkošana Tālavas ielā (2. kārta)

 

ERAFProjektu līdzfinansē REACT-EU finansējums pandēmijas krīzes seku mazināšanai

Oktobra beigās ekspluatācijā nodoti ar projekta atbalstu izbūvētie ūdenssaimniecības tīkli objektā “Ūdenssaimniecības infrastruktūras ierīkošana Tālavas ielā – 2.kārta”


04.11.2022.

No Tālavas ielas 13, Alūksnē nobrauktuves līdz pilsētas robežai ierīkoti ūdenssaimniecības inženiertīkli – ūdensvads un kanalizācija.

Darbi īstenoti pašvaldības projekta “Uzņēmējdarbībai nozīmīgas infrastruktūras attīstība Alūksnes novadā” Nr.5.6.2.0/21/I/010 ietvaros.

Līdz ar sabiedriskā pakalpojuma pieejamību paplašinās Alūksnes novada industriālo zonu izmantošanas iespējas – mūsdienu prasībām atbilstošas, komercdarbībai piemērotas infrastruktūras attīstīšanai. Ūdens padeve un pieejamība ir viens no svarīgiem faktoriem uzņēmējdarbības paplašināšanai un VUGD izvirzīto drošības nosacījumu izpildei.

Inženierkomunikāciju būvdarbiem projekta ietvaros kā sadarbības partneris  piesaistīta Alūksnes novada pašvaldības kapitālsabiedrība SIA “Rūpe”, kas sniedz sabiedriskos pakalpojumus. Projektā realizētie tīkli paplašinās SIA “Rūpe” sniegtā pakalpojuma apjomu un uzlabos tā kvalitāti.

Būvniecības ieceres izstrādātājs un autoruzraugs SIA “Vertex projekti”
Būvdarbu veicējs SIA “SANART”
Būvuzraudzību veica SIA “RoadLat”

ERAF

Projektu līdzfinansē REACT-EU finansējums pandēmijas krīzes seku mazināšanai


Būvdarbi objektā pabeigti

17.10.2022.

Projektā “Ūdenssaimniecības infrastruktūras ierīkošana Tālavas ielā, 2. kārta” būvdarbi ir pabeigti. Šobrīd tiek saņemti atzinumi par inženierbūves pieņemšanu ekspluatācijā.
Izbūvēts ūdensvada un kanalizācijas maģistrālais tīkls, lai tiem varētu pieslēgties uzņēmēji un pilsētas iedzīvotāji un lai nodrošinātu atbilstošu ūdensvada sistēmu jaunu ugunsdzēsības hidrantu izbūvei. Jaunizveidotie tīkli savienoti ar Merķeļa ielā izbūvēto ūdensvadu, tādējādi nodrošinot pilnvērtīgu sistēmas darbību un pakalpojuma nepārtrauktību.

Būvdarbus veic SIA “SANART”, būvuzraudzību – SIA “RoadLat”, savukārt autoruzraudzību nodrošina SIA “VERTEX PROJEKTI”.

ERAF

Projektu līdzfinansē REACT-EU finansējums pandēmijas krīzes seku mazināšanai

Evita Aploka,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas sabiedrisko attiecību speciāliste


Turpinās būvdarbi objektā “Ūdenssaimniecības infrastruktūras ierīkošana Tālavas ielā, 2. kārta”

23.08.2022.

Būvniecības mērķis ir izveidot ūdensvada un kanalizācijas maģistrālo tīklu, tādā veidā dodot iespēju uzņēmējiem un pilsētas iedzīvotājiem pieslēgties centralizētajiem tīkliem, kā arī nodrosināt atbilstošu ūdensavada sistēmu jaunu ugunsdzēsības hidrantu izbūvei Alūksnes pilsētā. Jaunizveidotie tīkli tiks sacilpoti ar Merķeļa ielā izbūvēto ūdensvadu, tādējādi nodrošinot pilnvērtīgu sistēmas darbību un pakalpojuma nepārtrauktību.

Inženierkomunikāciju būvdarbiem projekta ietvaros kā sadarbības partneris  piesaistīta Alūksnes novada pašvaldības kapitālsabiedrība SIA “Rūpe”, kas sniedz sabiedriskos pakalpojumus.

Būvdarbus veic SIA “SANART”, būvuzraudzību – SIA “RoadLat”, savukārt autoruzraudzību nodrošina SIA “VERTEX PROJEKTI’.

ERAF

Projektu līdzfinansē REACT-EU finansējums pandēmijas krīzes seku mazināšanai