Alūksnes Kultūras centra pasākumi - Alūksnes novads

Alūksnes Kultūras centra pasākumi


Aktuālā informācija par Alūksnes Kultūras centra pasākumiem un kases darba laiku

Biļetes vienmēr var iegādāties internetā www.bilesuparadize.lv/lv/location/8…

Alūksnes Kultūras centra kase darbojas sekojošos laikos:

Otrdiena – piektdiena 8:00 – 16:00
Sestdiena 10:00 – 14:00

Kase atvērta stundu pirms pasākuma.

Kases tālrunis uzziņām 64322833 vai 27334489.
 

Datums

Laiks

Pasākums

Ieejas maksa

Norises vieta

06.07. Sestdiena

19:00

Muzikāla izrāde “VELLA KALPI”                              
Ieskandinot Rutku Tēva leģendārā romāna 90. gadskārtu, filmas “Vella kalpi” 55. gadskārtu, kā arī filmas scenārija autora Jāņa Anerauda 100. gadskārtu, 2024. gada vasarā pie skatītājiem atgriežas iestudējums “Vella kalpi”, kura libretu ir veidojis filmu “Vella kalpi” un “Vella kalpi Vella dzirnavās” scenārija līdzautors Jānis Anerauds, bet mūziku komponējis Raimonds Pauls.                              
Lomās – Juris Strenga, Jānis Skanis, Zigurds Neimanis, Jānis Kirmuška, Jānis Moisejs, Miks Galvanovskis, Māris Skrodis, Andris Jakovelis, Dace Vītola, Māris Bezmers, Imants Vekmans, Madars Zvagulis, Ģirts Liuziniks, Zane Vaļicka, Elīna Bojarkina, Krista Keisele, Sandija Dovgane, Laima Miltiņa, Sandija Misika, Alise Kante, Igors Ziemelis, Ivars Brakovskis, Sandis Bergholds, Kaspars Pūce, Andris Morkāns, u.c.                                                                                                           
Iestudējuma režisore – Laila Kirmuška, horeogrāfe – Sanita Misika, libreta autors Jānis Anerauds, komponists Raimonds Pauls, kostīmu māksliniece Evija Dāboliņa, muzikālais producents Raitis Aukšmuksts, gaismu režisors Artūrs Feldmanis, producents Juris Millers.

19.00                               

Pilssalas estrāde

20.07. Sestdiena

10:00

 

11:00

12:00

Sieviešu radošais labdarības festivāls un biznesa forums       
“MĪLĒT, IEDVESMOT, DALĪTIES”

Prezentācija ar iespēju uzdot jautājumus par dalību un saņemt atlaidi dalībai.
Netvorkings ar iespēju pastāstīt par savu nodarbošanos vai projektu līdz 2-3 minūtēm, kā arī izdalīt vizītkartes un bukletus.

Tirdziņš, kura galvenā “pērle” būs iespēja uz vietas izvēlēties un iegādāties itāļu dekoratīvo kosmētiku Kiko Milano. Būs pieejams arī fotogrāfs un loterija.
Festivāls “MID” tika radīts mazā un vidējā biznesa atbalstam, ka arī palīdz četrām labdarības organizācijām. Festivāla formāts: izstāde-pārdošana, runātājas, konkurss Ms.Uzņēmēja 2024 un kalendāra Ms.Uzņēmēja prezentācija, meistarklases, lekcijas un vorkšopi, deju un vokālie priekšnesumi, labdarības garage-sale, bērnu koncerts un izklaide, bērnu tirdziņš, modes skates, izklaide, loterija.

Bez maksas    

Pieraksts DM vai pa tālruni +37129158734

Mazā zāle

02.-04.08.

 

Alūksnes pilsētas svētki “DIENA un NAKTS”

 

 

04.08. Svētdiena

15:00 un 17:30

TUTAS KONCERTS. LABU LABAIS LABIRINTS         
Vai tev patīk minēt mīklas un piedzīvot piedzīvojumus? Tad tev noteikti patiks spēle, ko Tutai sagatavojis kāds noslēpumains draugs! Lai tiktu līdz tās atrisinājumam, būs jāmeklē norādes, jāpilda āķīgi uzdevumi un jāklejo krustu šķērsu… Tas ir visīstākais labirints! Labi, ka Tutai palīgā nāk draugi – Lapsa, Āpsītis, Feneks un Robots. Kurš izrādīsies Tutas noslēpumainais draugs? Un kas būs īpašā pārsteiguma balva, kas gaida spēles beigās?                                               
Šī būs jau piektā Tutas vasaras koncerttūre, kurā mazie skatītāji varēs dziedāt un dejot līdzi iemīļotajām dziesmām no seriāla “Tutas lietas”. Šajā varenajā notikumā Tutu pavadīs visu dziesmu komponiste un dziedātāja Laura Polence kopā ar lielisku mūziķu ansambli. Koncertu organizē producents “Ausma”.                                   
Koncerts paredzēts bērniem vecumā no 1 līdz 7 gadiem. Ieejas biļete nepieciešama katram apmeklētājam, neatkarīgi no vecuma.

25.00 , 20.00, 15.00 un 12.00                              

Lielā zāle

24.08. Sestdiena

18:00

Grupas CREDO 50 gadu jubilejas tūre LIDO!  

25.00                               

 

Pilssalas estrāde

24.08. Sestdiena

22:00

Grandiozais vasaras noslēgums Alūksnes estrādē BERMUDU DIVSTŪRIS, TRANZĪTS

20.00                               

Pilssalas estrāde

29.09. Svētdiena

18:00

ŠVEIKS – dziesmu spēle – TOREIZ un TAGAD             
Pēc lielās skatītāju vēlēšanās, jau teju divus gadus, dziesmu spēle “Šveiks – toreiz un tagad” ir apceļojusi visu Latviju un iepriecinājusi tūkstošiem skatītājus ar skanīgām Ivara Vīgnera un Valta Pūces dziesmām, un trāpīgiem dziesmu vārdiem – gan Jāņa Petera, gan Pētera Brūvera rakstītiem. Ar lielisku stāstnieku – Valteru Krauzi, ar aktieri Rihardu Leperu, dziedātāju Mārtiņu Kanteru Šveika lomā un arī Andri Ābelīti citās,ne mazāk svarīgās lomās, profesionālu mūziķu grupu Mārča Auziņa vadībā, ar dziedātājām, kas nav tikai dziedātājas
vien – Intu Gudovsku, Anitu Levšu un Olgu Stari. Ar dejotājiem Beāti Svarinsku un Kristapu Pelēko. Režisors Valdis Pavlovskis un producents Jānis Kļaviņs piedāvā satikties vecajā labajā krodziņā “Pie kausa”, sešos vakarā pēc kara. Īpašā zīme – balta puķe pogas caurumā!

20.00 , 25.00, 30.00 un 35.00
Biļetes jau pārdošanā!

 

Lielā zāle

12.10.

Sestdiena

19.00

ĀRIJAS ELKSNES DZĪVES MELODIJAS – ĀRIJAI ELKSNEI – 95!

Ārija Elksne – mīlēta, dievināta, pielūgta.   Viņas dzīves stāsts ir leģendām un pravietiskiem notikumiem apvīts.  Koncertuzvedums ļaus vēlreiz izdzīvot to, kas dzejniecei bija svarīgs – skaistā un vienotā  dziesmu, dzejas un atmiņu izrādē.

Koncertuzvedumā skanēs dažādu komponistu dziesma ar Ārijas Elksnes vārdiem, uzveduma īpašais viesis komponists Uldis Marhilevičs,  piedalās dziedātāja un komponiste Laila Ilze Purmaliete, aktrise Dace Bonāte (kura iejutīsies dzejnieces tēlā), aktieris un dziesminieks Juris Hiršs  vai Mārtiņš Brūveris vai Emīls Kivlenieks,  aktieris Lauris Subatnieks, dziedātāja Ieva Sutugova, pianists Anatolijs Livča,  ģitārists Jānis Kalniņš,  bundzinieks  Uģis  Kruskops, vijoļnieks Aleksejs Bahirs vai Gidons Grīnbergs,   Rīgā  un Ogrē – diriģente Aira Birziņa un koris “Dzintars”, Limbažos koris “Kalme” –  Jāņa Misiņa vadībā, Jēkabpilī Koris “Unda” –  Sandras Bondares vadībā.

 

15.00, 20.00 , 25.00 un 30.00

Lielā zāle

20.10.

SVĒTDIENA

16:00

Draiska attiecību komēdija –                     
CAURSTAIGĀJAMĀ GUĻAMISTABA                                 
Pirmo sezonu ar lielu skatītāju atsaucību aizvadījusi draiska attiecību komēdija “Caurstaigājamā guļamistaba”. Jauniestudējumu varēs noskatīties arī rudenī. Režisors Imants Strads izrādē ir radījis shēmu kā vieni meli rada nākamos un tie kā lavīna, veldamās no kalna, ievelk iekšā visus, kas gadās ceļā.                                                                                                                         
Jaunā komēdija pārsteigs ar spožiem personāžiem komiskās situācijās. Uz skatuves būs Elīna Vāne vai Inga Misāne – Grasberga, Imants Strads vai Normunds Laizāns, Lelde Dreimane vai Elīna Bojarkina, Lauris Dzelzītis un Ivo Martinsons.                                                                                                                  
Tā būs asprātīga situāciju komēdija par pārpratumiem divu laulāto pāru attiecībās. Darbība noris divās guļamistabās blakus dzīvokļos gandrīz vienlaikus. Komēdijas āķis – cik viens pret otru esam godīgi, vai dzīves piedzīvojumu pikantuma meklēšana ir tā vērta…

 

12.00 , 15.00, 20.00 un 25.00
Biļetes jau pārdošanā!

 

Lielā zāle

08.11. Piektdiena

19:00

PUTNU DZIESMAS / Raimonda Paula un Guntara Rača koncertuzvedums – dzied DZEGUZĪTE, dejo DZINTARIŅŠ                                                            
Īpaši ģimenēm un mūsu mazajiem skatītājiem piedāvājam apmeklēt Raimonda Paula un Guntara Rača jauno dziesmu programmu “Putnu dziesmas”, kuru koncertos visā Latvijā izpildīs bērnu vokālais ansamblis “Dzeguzīte” un tautas deju ansamblis “Dzintariņš”. Kopā ar ar aktieriem Jāni Kirmušku vai Edgaru Liporu un Sandiju Misiku uzzināsim Putnu stāstus, ko veido režisore Laila Kirmuška un horeogrāfi Sanita Misika, Viesturs Juris Lammass un Līga Indriksone.

 10.00, 12.00 un 15.00
Biļetes jau pārdošanā!

 

Lielā zāle

9.11.

Sestdiena

18.00

VĪRIETIS, KURŠ GAIDA | Ģirta Ķestera jubilejas izrāde

Jautrs un aizkustinošs stāsts par vīrieti, kuram gadās piedzīvojums, kurš liek pārvērtēt savu dzīvi. Parevidēt dzīves “skapi”, lai pielaikotu, kurš kostīmiņš vēl der, bet kurš jau ir par mazu. Tas ir laiks pārvērtēt savas bijušās, esošās un nākotnes attiecības. Tas varētu būt arī stāsts par aktieri Ģirtu Ķesteri. Bet varbūt arī nē. Varbūt tas ir uzdevums skatītājiem – uzminēt, kas stāstā ir no aktiera dzīves, bet kas ir piedomāts. Varbūt tas ir stāsts par mums visiem, nonākot negaidītā situācijā? Bet tas noteikti ir stāsts par attiecībām – par vēlmi mīlēt un tikt mīlētam!

Uz skatuves Ģirts Ķesteris nebūs viens. Viņam pievienosies Lelde Dreimane vai Ērika Eglija – Grāvele.

 

15.00, 18.00 , 20.00 un 25.00
Biļetes jau pārdošanā

Lielā zāle

07.12. Sestdiena

19:00

IR VĒL Baibas Sipenieces – Gavares                        
JAUNĀ stāvizrāde                                                         
Aicinām uz jaunu, pozitīvu, izklaidējošu un humora pilnu izrādi kurā Jūsu sagaidīs lieliskā Baibas Sipeniece – Gavare kas dalīsies ar saviem vēl nedzirdētajiem piedzīvojumu pilnajiem stāstiem.                                 
“Es varu būt pateicīga liktenim, ka tieku lutināta ar notikumiem un cilvēkiem, kuri manu dzīvi izdaiļo un padara to šarmantu. Reizēm notikumi iegriež tādu virpuli, ka paši prasās uz izstāstīšanu, nu atkal ir pienākusi tā reize, kad varu nākt un teikt: “Ir vēl!”

28.00 , 24.00, 20.00 un 16.00
Biļetes jau pārdošanā!

 

Lielā zāle

13.12. Piektdiena

19:00

“KRAUKŠĶĪTIS”                                                             
Nika Matvejeva un Marata Samauska  muzikālā izrāde ir tapusi pēc Margaritas Stārastes pasakas “Kraukšķītis” motīviem. 
Izrāde ir paredzēta skatītājiem no 5 gadu vecuma.
Noteikumi: Biļete jāiegādājas katram skatītājam, neatkarīgi no vecuma. Biļete bērnam tiek iegādāta teātra apmeklējumam, tādēļ nepieciešama neatkarīgi no tā, vai bērns sēž atsevišķā krēslā vai pieaugušajam klēpī.

20.00, 15.00 un 12.00
Biļetes jau pārdošanā!

 

Lielā zāle


Alūksnes Kultūras centra dāvanu karti var izmantot uz visiem pasākumiem, kas notiek Alūksnes Kultūras centrā

Pasākumu plāns var mainīties.  

Alūksnes Kultūras centra kases darba laiks

Otrdiena – Piektdiena 8:00 – 16:00

Sestdiena – 10:00 – 14:00

Tālrunis uzziņām 64322833, 27334489

Skip to content