MEŽA MĀTES GRUPAS DRAUDZĪBAS RĪTS AR KNĪPĀM UN KNAUĶIEM - Alūksnes novads

MEŽA MĀTES GRUPAS DRAUDZĪBAS RĪTS AR KNĪPĀM UN KNAUĶIEM

Jaukā 8.februāra,Sveču mēneša, rītā pie mums, Meža mātes” grupas bērniem, ciemojās PII „Pūcīte” 2. grupiņas „Knīpas un Knauķi” bērni.

Draudzības rītā pulcējāmies mūzikas zālē. Ciemiņi bija sagatavojuši muzikālu sveicienu ar rotaļām un dziesmām, kā arī pastāstīja par savu iestādi.

Mēs bijām priecīgi uzņemt ciemiņus un īsi pastāstījām par savu bērnudārzu. Suņa gada ieskaņā aicinājām draugus no 3. grupas iepriecināt visu ar deju „Jautrie dalmācieši”. Jautrība bija liela, dejoja gan liels un mazs.

Turpinājumā parādījām iestādes kabinetus, iepazīstinājām ar dažām grupiņu telpām, satikām darbiniekus. Kopīgi apmeklējām sporta zāli, kur devāmies „Jautrā sportiskā pastaigā”. Parādījām dažādo sporta inventāru un tā izmantošanu.

Pēc jautrās izkustēšanās devāmies uz 5. grupas telpu. Grupiņas apsveica viena otru ar mīļām pārsteiguma dāvaniņām. Ar labiem vēlējumiem dāvinājām bērniem biezpiena cepumiņus, kurus izcepa mūsu pavārītes. Katrs, lai jaunais gads izdotos jauks, saņēma medaļu – Dzelteno sunīti. Skolotājas iepriecinājām ar suvenīru -Sprīdīša saktiņu.

Radošajās darbnīcās vingrinājāmies tīt svecītes no vaska plāksnēm. Lielu jautrību radīja laimīšu liešana no lietotajām bišu šūnām.

Pēc padarītā darba cienājāmies ar mūsu pašu iepriekšējā dienā grupā cepto maizīti un ciemiņu atvesto kliņģeri.

Darbojoties, sadraudzējoties, rotaļājoties ar rotaļlietām, nemanot, draudzīgā gaisotnē draudzības rīts pagāja ātri un priecīgi.

  1. grupas skolotāja Jolanta APSĪTE

 

Skip to content