SĀKUŠIES BŪVDARBI ADMINISTRATĪVAJĀ ĒKĀ - INFORMĀCIJA APMEKLĒTĀJIEM! - Alūksnes novads

SĀKUŠIES BŪVDARBI ADMINISTRATĪVAJĀ ĒKĀ – INFORMĀCIJA APMEKLĒTĀJIEM!

Alūksnes novada pašvaldības administratīvajā ēkā Dārza ielā 11, Alūksnē, uzsākta Eiropas Reģionālās attīstības fonda projekta “Energoefektivitātes uzlabošana Alūksnes novada pašvaldības administratīvajā ēkā” īstenošana.

 

Būvdarbu dēļ ierobežota piekļuve administratīvajai ēkai

Šobrīd jau ir norobežota būvniecības aktīvā zona, kurā ietilpst arī laukums pie administratīvās ēkas. Līdz ar to LAUKUMĀ VAIRS NAV IESPĒJAMS NOVIETOT AUTOMAŠĪNAS. APMEKLĒTĀJIEM PIEKĻUVE administratīvajā ēkā šobrīd ir iespējama TIKAI pa ieeju no Helēnas ielas un Dārza ielas.

17. un 18. oktobrī NEDARBOJAS KAMERAS, kas raida tiešsaistē no administratīvās ēkas un Tempļakalna skatu torņa. Iespējams, ka to (īpaši uz administratīvās ēkas jumta esošās kameras) darbība būs traucēta arī pārējā būvdarbu laikā.

Pārceļas uz citām telpām

NO PIEKTDIENAS, 19. oktobra, Uzvaras ielā 1 (bijušajā Krājbankas ēkā) apmeklētāju pieņemšanu uzsāks Alūksnes novada pašvaldības nodokļu administratori un dzīvesvietas deklarēšanas speciālisti. Tālruņa numuri – 25778897 un 64381497.

Uz ēku Uzvaras ielā 1 jau pārcēlušies arī pašvaldības Kultūras un sporta nodaļas un Informācijas tehnoloģiju nodaļas darbinieki, kā arī Madonas reģionālās vides pārvaldes speciālisti un zvērināta advokāta G. Priedīša birojs. Madonas reģionālās vides pārvaldes darbinieki apmeklētājus Uzvaras ielā 1 sāks pieņemt no 22. oktobra.

Būvdarbu laikā uz citām telpām pārcelsies arī Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde, Valsts ieņēmumu dienests, Zemes dienests, Lauku atbalsta dienests, Lauksaimniecības konsultāciju centrs. Par to precīzāka informācija vēl sekos.

Aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem un ar izpratni izturēties pret apgrūtinājumiem būvdarbu laikā.

 

Skip to content