Izmaiņas vakcinācijas datumos Alūksnes vakcinācijas centrā maijā - Alūksnes novads

Izmaiņas vakcinācijas datumos Alūksnes vakcinācijas centrā maijā

Ir notikušas izmaiņas izsludinātajos vakcinācijas pret COVID-19 datumos Alūksnes vakcinācijas centrā – svētdien, 30. maijā, vakcinācijas centrs nebūs atvērts. Vakcinācija notiks tikai 27. un 29. maijā un pēc iepriekšēja pieraksta (izņemot senioru stundu senioriem). Vakcinācija paredzēta ar Pfizer/BioNTech vakcīnu. Ar personām, kuras bija pierakstījušās vakcinācijai 30. maijā, sazinās vakcinācijas veicējs, lai vienotos par citu laiku.

 No pulksten 9.00 līdz 10.00 abos datumos ir SENIORU STUNDA, kad seniori var doties vakcinēties bez iepriekšēja pieraksta. Alūksnes vakcinācijas centrā ir iespējams vakcinēties jauniešiem no 16 gadu vecuma. Jauniešus vakcinē ar Pfizer/BioNTech vakcīnu.

Iepriekš pierakstīties vakcinācijai Alūksnes vakcinācijas centrā 27. un 29. maijā var:

1) vietnē www.manavakcina.lv, autorizējoties ar internetbankas autentifikācijas līdzekļiem vai e-parakstu;

2) zvanot pa tālruni 8989.

Atgādinām, ka Alūksnes vakcinācijas centrā vakcinēties pret COVID-19 ir iespējams ikvienam Alūksnes un apkārtējo novadu iedzīvotājam. Aicinām par iespēju vakcinēties informēt arī savus ģimenes locekļus, tuviniekus un kaimiņus!

Alūksnes vakcinācijas centrs atrodas Brūža ielā 7, Alūksnes Kultūras centrā. Tas ir atvērts noteiktos datumos, tādēļ aicinām sekot līdzi jaunākajai informācijai par Alūksnes vakcinācijas centra darbu pašvaldības mājas lapā www.aluksne.lv vai Alūksnes novada sociālo tīklu kontos Facebook, Twitter, Draugiem, kā arī vietējos plašsaziņas līdzekļos.

 

Sagatavoja: Evita APLOKA,

Alūksnes novada pašvaldības

sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content