Pašvaldība aicina iedzīvotājus piedalīties aptaujā Alūksnes novada attīstības programmas izstrādei - Alūksnes novads

Pašvaldība aicina iedzīvotājus piedalīties aptaujā Alūksnes novada attīstības programmas izstrādei

APTAUJAS REZULTĀTI

Alūksnes novada attīstības programmas 2022.-2027. gadam iedzīvotāju aptaujas rezultāti (.pdf)
Rezultāti pa teritorijām (.zip)

APTAUJA IR NOSLĒGUSIES!

Turpinot Alūksnes novada attīstības programmas izstrādi 2021.-2027. gadam, Alūksnes novada pašvaldība aicināja novada iedzīvotājus līdzdarboties šī attīstības plānošanas dokumenta izstrādē, atbildot uz aptaujas anketas jautājumiem.

Aptaujas anketā iedzīvotāji tika lūgti izteikt savu viedokli un priekšlikumus par dažādu jomu attīstības iespējām Alūksnes novadā turpmākajos gados, kā arī novērtēt pašvaldības pakalpojumu un infrastruktūras nodrošinājumu līdzšinējā periodā.

Pašvaldība aicināja anketu aizpildīt ne tikai pašlaik Alūksnes novadā dzīvojošos iedzīvotājus, bet arī tos novadniekus, kuru deklarētā dzīvesvieta ir Alūksnes novadā, taču faktiskā dzīves un darba vieta atrodas citviet Latvijā vai pasaulē.

Aptaujas anketu bija iespējams aizpildīt elektroniski un arī drukātā formātā klātienē – tā bija pieejama Alūksnes novada Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā, visās novada pagastu pārvaldēs un novada bibliotēkās, kā arī Alūksnes novada sabiedrības centrā.

Aptauja notika no 2021. gada 5. augusta līdz 10. septembrim. Tās rezultātu apkopojums irpublicēts Alūksnes novada pašvaldības mājaslapā www.aluksne.lv, saīsinātā veidā – pašvaldības informatīvajā izdevumā “Alūksnes Novada Vēstis”.

Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldībassabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content