15. novembrī – izbraukuma vakcinācija pret Covid-19 Pededzes pagastā - Alūksnes novads

15. novembrī – izbraukuma vakcinācija pret Covid-19 Pededzes pagastā

Vakcinācija notiks Pededzes tautas nama mazajā zālē 15. novembrī no pulksten 9.00 līdz 12.00. Aicinām šo iespēju izmantot arī kaimiņu pagastu iedzīvotājus.

Iedzīvotāji, kas vēlas saņemt vakcīnu, var gan ierasties bez iepriekšēja pieraksta, vai arī var iepriekš pieteikties pie Pededzes pagasta pārvaldes vadītājas Daigas Vītolas pa tālruni 26597354. Tiem, kuri saņems vakcīnas 1. devu, 2. deva būs jāsaņem pie ģimenes ārsta vai Alūksnes vakcinācijas centrā.

Ierodoties uz vakcināciju, līdzi jāņem pase vai ID karte. Vakcināciju pagastos nodrošinās AS “Veselības centru apvienība”.

Vakcinēšanās pret Covid-19 ir iespēja pasargāt sevi un citus no smagas saslimšanas, tādēļ Alūksnes novada pašvaldība aicina iedzīvotājus, kuri vakcināciju kādu iemeslu dēļ līdz šim ir atlikuši, izmantot šo iespēju vakcinēties izbraukuma vakcinācijā.

Ja esat vecumā virs 60 gadiem un vēlaties vakcinēties kādā no izbraukuma vakcinācijas vietām, bet jums ir nepieciešama palīdzība, lai tur nokļūtu, lūdzam sazināties ar sava pagasta pārvaldes vadītāju vai zvanīt pa tālruni 26646749.

Sagatavoja: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content