ZIEMASSVĒTKUS GAIDOT! - Alūksnes novads

ZIEMASSVĒTKUS GAIDOT!

Ziemassvētku gaidīšanas laikā 1.grupas bērnus sagaidīja dažādi pārsteigumi. Katru rītu vecāki pārsteidza ar glīti iesaiņotām dāvanām, kurās  bija dažādas galda spēles, gan arī vēstules ar dažādiem uzdevumiem, kas visiem kopā  jāpaveic.

Bērni kopā ar skolotāju pušķoja eglīti, iekāra rotas, rotājām telpas, gatavojām apsveikumus vecākiem. Kopā radījām cienastus svētku galdam –  Ziemassvētku salātus no augļiem un pašu ceptas piparkūkas. Mācījāmies  Ziemassvētku dzejoļus, skaistas dziesmas iemācīties palīdzēja mūzikas skolotājas. Arī bērnu darbiņi stāsta par Ziemassvētkiem.

Čakli darbojoties sagaidījām savu Ziemassvētku eglītes koncertu. Koncerts tika uzfilmēts, lai mēs varētu parādīt vecākiem un noskatīties paši, kā mums tas izdevās. Arī lielie Rūķi mums atsūtīja video sveicienu. Vecāki bija padomājuši par cienastiņu, lai mēs varētu pasēdēt pie svētku galda.

Paldies vecākiem, grupas iestādes padomes pārstāvei Martai STRADIŅAI par labu sadarbību un regulāru iesaistīšanos grupas ikdienā, kā arī  par pārsteigumiem Ziemassvētkos. Visi kopā radījām svētku sajūtu.

 Vēlam visiem baltus, mīļus Ziemassvētkus!

Ziemassvētkus gaidot Ziemassvētkus gaidot Ziemassvētkus gaidot Ziemassvētkus gaidot

Sagatavoja: 1. grupas skolotājas Ināra GREBŪNE un Signe KAPARŠMITE

Skip to content