SVEICIENS RUDENIM - Alūksnes novads

SVEICIENS RUDENIM

  Kad saule ar mums sāk spēlēt paslēpes, ir klāt atkal jauns darba cēliens gan mums, skolotājiem, gan mazajiem Sprīdīšiem.

  Pirmais septembris vienmēr atnāk ar svētku sajūtu un patīkamu satraukumu. Šogad laika apstākļi ļāva pulcēties kopā bērnudārza laukumā, kur bērnus jau gaidīja Sprīdītis (mūzikas skolotāja Linda BERKULE) un aicināja visus doties brīnumu pilnajā zinību pasaulē.

  Kā bērni prot pārvarēt grūtības, noskaidroja Vēja Māte (mūzikas skolotāja Vita VĒRDIŅA). Bērniem uzdevumu – ieklausīties dabā un saudzēt to deva Meža Māte (vadītājas vietniece izglītības jomā Anta APINE).

  Protams, ka neiztika bez smiekliem, jo ieradās arī atraktīvais Velns (skolotāja Sanita STRAKŠA), kuru visi kopīgi nedaudz pārmācījām.

  Noslēgumā vadītājas Modrītes VOSKAS vēlējumi un bērni pa Piena ceļu mūzikas pavadījumā varēja doties uz savām grupiņām, Laimīgo zemi, lai draudzīgi darbotos pirmajā kopīgajā šī mācību gada grupas nodarbībā, kā arī iepazītos ar visu grupu laukumu noformējumu saistībā ar Ekoskolas šī mācību gada tēmu Transports.

SVEICIENS RUDENIM SVEICIENS RUDENIM SVEICIENS RUDENIM SVEICIENS RUDENIM SVEICIENS RUDENIM SVEICIENS RUDENIM SVEICIENS RUDENIM SVEICIENS RUDENIM SVEICIENS RUDENIM SVEICIENS RUDENIM SVEICIENS RUDENIM

Sagatavoja: Mūzikas skolotājas Vita VĒRDIŅA un Linda BERKULE, foto- Eva RAIPALE

Skip to content