KARNEVĀLS, SVEICOT 2023, KAĶA UN ZAĶA GADU! - Alūksnes novads

KARNEVĀLS, SVEICOT 2023, KAĶA UN ZAĶA GADU!

Jauno, Kaķa un Zaķa gadu, 25.janvārī sagaidījām ar karnevālu “Mazs kaķītis, mazs zaķītis”. Karnevāls ir ikgadēja iestādes tradīcija, uz kuru pulcējas visi iestādes bērni un darbinieki.
Karnevāls tika organizēts divās daļās – jaunākā vecuma bērniem un vecāko grupu bērniem. Karnevālu kopā ar mūzikas skolotāju Lindu BERKULI atklāja Kaķis (Signe VĪKSNA) un Zaķis (Sintija PUŠPURE). Bērni uz karnevālu ieradās krāšņās, gan grupā ar skolotājām, gan mājās ar vecākiem kopā gatavotās maskās un svētku tērpos. Katra grupa karnevālā uzstājās ar savu priekšnesumu. Visi ļoti priecājāmies un bijām ieinteresēti, kā Kaķītis un Zaķītis kopā ar mums dziedāja, dejoja un arī vingroja. Smieklus sagādāja Kaķa ne tik čaklais raksturs un vēlme pagulēt, bet brašais, veiklais Zaķis beigu beigās tomēr panāca, ka arī Kaķēns kļuva jestrāks un draiskulīgāks.
Kaķītis un Zaķītis mums visiem šogad novēl ieturēt mērenību slinkumā, iedvesmoties no spriganā Zaķīša, lai pietiek spēka un enerģijas sasniegt to, ko katrs vēlamies!

KARNEVĀLS, SVEICOT 2023, KAĶA UN ZAĶA GADU! KARNEVĀLS, SVEICOT 2023, KAĶA UN ZAĶA GADU! KARNEVĀLS, SVEICOT 2023, KAĶA UN ZAĶA GADU! KARNEVĀLS, SVEICOT 2023, KAĶA UN ZAĶA GADU! KARNEVĀLS, SVEICOT 2023, KAĶA UN ZAĶA GADU! KARNEVĀLS, SVEICOT 2023, KAĶA UN ZAĶA GADU! KARNEVĀLS, SVEICOT 2023, KAĶA UN ZAĶA GADU!

Sagatavoja: 11.grupas skolotāja Signe VĪKSNA, foto – Dita HOLLA

Skip to content