3. jūnijā Dziesmu un Deju svētku ieskandināšanas diena Alūksnē - Alūksnes novads

3. jūnijā Dziesmu un Deju svētku ieskandināšanas diena Alūksnē

3. jūnijā Dziesmu un Deju svētku ieskandināšanas diena AlūksnēDivos koncertos  Alūksnē piedalīsies vairāk kā 600 dalībnieki  – visi Alūksnes novada Dziesmu un Deju svētku kolektīvi, kā arī novada dziedošie un dejojošie bērni un jaunieši no bērnudārza līdz vidusskolas vecumam. Svētku dalībnieki koncertos izdziedās, izdejos, izspēlēs svētku repertuāru savās mājās pirms došanās uz XXVII Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkiem Rīgā, pārējiem kolektīviem koncertos būs brīvas izvēles repertuārs.

Šajā dienā radīsim svētkus viens otram –  Alūksnes Kultūras centrā notiks visu paaudžu koru, bērnu un jauniešu vokālo ansambļu, apvienotā koklētāju ansambļa koncerts “Kopā just”, ko vēros visi deju kolektīvi un, protams, skatītāji, kuri uzgavilēs koncerta dalībniekiem. Pēc koncerta  no Kultūras centra dalībnieku gājiens – Brūža ielas – Pils iela – Ojāra Vācieša iela –Pilssalas iela –  Pilssalas estrāde.

Pilssalas estrādē svētki turpināsies ar deju un mūzikas koncerts “ Kopā būt”, kurā piedalīsies Alūksnes novada visu paaudžu deju kolektīvi un pūtēju orķestris.

Pēc koncerta pirmā vasaras zaļumballe ar grupu “Putukvass”.

Uz tikšanos svētkos!

Skip to content