Krāšņi aizvadīti Alūksnes Muižas parka svētki - Alūksnes novads

Krāšņi aizvadīti Alūksnes Muižas parka svētki

Sestdiena, 15. jūlijs, Alūksnes Muižas parkā bija ļoti dzīvīga un darbīga. Draiskie Alūksnes Bērnu un jauniešu centra teātra “Snullis” dalībnieki krāsaini vedināja apmeklētājus parkā, kur gaidīja Čučumuižas rūķu tikšanās ar bērniem, mākslas skicēšanas uzdevumi, ekskursija gidu pavadībā Alūksnes Jaunajā pilī un parkā, lielās koka spēles, kas aizrāva ne tikai bērnus, bet arī pieaugušos, gardās “Kūkot” kūkas pie Aleksandra paviljona. Vakara garumā bija baudāmi vairāki koncerti – romantiski sentimentālā “Rožu tēja” pie Putnu paviljona ar Kristīni Dinu Bitēnu, Atvaru Sirmo un viņu draugiem, emocionāli uzlādējošais Arda Avotiņa koncerts pie Aleksandra paviljona un Sanijas Būmanes koncerts ezera krastā maģiskā saulrieta atmosfērā.

Savukārt vakarā, iestājoties krēslai un satumstot, klusi čuksti, prieka un izbrīna pilni izsaucieni pavadīja krāsu un gaismu saspēli uz dabas fona – tāds krāšņs, pārsteidzošs un vilinošs bija vēlais sestdienas vakars Alūksnes Muižas parkā. Paldies SIA Acoustics un Marekam Lācim par brīnišķīgo un maģisko gaismas piedzīvojumu parkā!

Paldies ikvienam, kas baudījāt šo burvīgo pēcpusdienu un vakaru Alūksnes Muižas parkā!

 

Pasākums notika sadarbībā ar Zani Rašmani (SIA “Balts uz melna”) projektā “Versts full of Feeling in Eastern Latvia”/ “Sajūtu pilnas verstis Austrumlatvijā” VERSTS OF FEELINGS 2 un ir bez maksas. Projekts “Versts full of Feeling in Eastern Latvia”/ “Sajūtu pilnas verstis Austrumlatvijā” VERSTS OF FEELINGS 2 tiek īstenots pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020. gadam ietvaros un to līdzfinansē Eiropas Savienība. Projekta mērķis ir maršruta “Sajūtu verstis/ Versts of Feelings” un tūrisma objektos radītā piedāvājuma papildināšana ilgtspējīga tūrisma piedāvājuma nodrošināšanai Latvijas austrumu pierobežā, pilnveidojot projekta LV-RU-008 rezultātus un nodrošinot to plašāku pielietošanu.

ES logoVersts of Feelings

 

Skip to content