Svinīgā ceremonijā sola uzticību Latvijas Republikai - Alūksnes novads

Svinīgā ceremonijā sola uzticību Latvijas Republikai

Svinīgā ceremonijā sola uzticību Latvijas Republikai8. aprīlī Alūksnes novada Dzimtsarakstu nodaļas telpās divi Alūksnes novada iedzīvotāji – Larss Ēriks Magnuss Bengtssons un Vladislavs Skofenko – īpašā ceremonijā deva svinīgo solījumu par uzticību Latvijas Republikai, lai tiktu uzņemti Latvijas pilsonībā naturalizācijas kārtībā.

Svinīgo ceremoniju organizēja Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes Alūksnes teritoriālā nodaļa. Svinīgajā brīdī Latvijas Republikas pilsonības pretendentus sveica arī pašvaldības amatpersonas – Alūksnes novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietniece Līga Langrate, Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Inga Ozoliņa.

“Es, kļūstot par Latvijas pilsoni, apsolu būt uzticīgs Latvijas Republikai. Apņemos būt lojāls Latvijai un godprātīgi pildīt Latvijas Republikas Satversmi un likumus. Solos aizstāvēt Latvijas valsts neatkarību, stiprināt latviešu valodu kā vienīgo valsts valodu, godīgi dzīvot un strādāt, lai vairotu Latvijas valsts un tautas labklājību. Apliecinu, ka mana rīcība nekad nebūs vērsta pret Latviju kā neatkarīgu un demokrātisku valsti.” – teikts solījumā par uzticību Latvijas Republikai.

 

Skip to content