Iespēja izbraukāt uz skolām Alūksnē arī Apes bērniem - Alūksnes novads

Iespēja izbraukāt uz skolām Alūksnē arī Apes bērniem

Alūksnes novada pašvaldība arī Apes puses bērniem piedāvā iespēju nokļūt uz skolām Alūksnē un atpakaļ mājas. Tas būs iespējams, ar pašvaldības autobusu braucot no Apes līdz Alsviķu centram, kur tālāk skolēns iekāps sabiedriskā transporta autobusā un izkāps pie izglītības iestādes.

 

 Pašvaldības autobusa rīta maršruts (Alsviķu cehs-Ape-Karva-Alsviķi-Strautiņi-Zalāni-Luki-Ķeizari-Nēķene-Tūjas pagrieziens-Alsviķi-Ķikuti-Ziemeru pamatskola-Alsviķu cehs).

 Izbraukšana no Apes 6.55, iebraukšana Karvā 7.10, Alsviķos – 7.25. Alsviķos bērniem jāpārsēžas uz sabiedrisko autobusu (maršruts Nr. 5196, reiss 03 Alūksne-Alsviķi-Alūksne). Sabiedriskais autobuss Alsviķos ienāk 7.33, bērniem jāgaida pieturā 8 minūtes (pietura ar nojumi). Maršrutā ir iekļautas pieturas pie visām skolu ēkām Alūksnē – 7.43 pie pieturas Jāņkalna ielā (ģimnāzijas audzēkņi un vidusskolas 7.-12. klašu audzēkņi), 7.44 pie pieturas Lielā Ezera ielā (vidusskolas 1.-3. klašu audzēkņi) un 7.47 pie pieturas Kanaviņu ielā (vidusskolas 4.-6. klašu audzēkņi).

 

 Pašvaldības autobusa vakara maršruts (Alsviķu cehs-Ziemeru pamatskola-Ķikuti-Alsviķi-Tūjas pagrieziens-Nēķene-Ķeizari-Luki-Zalāni-Strautiņi-Alsviķi-Karva-Ape-Alsviķu cehs).

 Apes bērni iekāpj sabiedriskā transporta autobusā pie attiecīgās skolas ēkas – 16.33 no pieturas Kanaviņu ielā, 16.35 no pieturas Lielā Ezera ielā, 16.36 no pieturas Jāņkalna ielā, un plkst.16.40 iebrauc Alsviķos, kur jau gaida pašvaldības autobuss, lai mērotu ceļu uz Karvu (16.50) un Api (17.05).

 

 Jāpiebilst, ka Apes bērni vakaros tiek uz mājām arī maršrutā Alūksne-Ape ar sabiedrisko autobusu SIA “Norma” (plkst.14.35 un 17.50). Šiem maršrutiem pieturas pie skolām gan nav iekļautas, kā arī bērniem jādod naudiņa līdzi un jākrāj biļetes.

Skip to content