Izmaiņas gājējiem un autovadītājiem pie skolu ēkām - Alūksnes novads

Izmaiņas gājējiem un autovadītājiem pie skolu ēkām

Sagaidot jauno mācību gadu, atsevišķās vietās pie izglītības iestādēm Alūksnē būs īslaicīgas vai ilgstošas izmaiņas satiksmes organizācijā.

Pirmdien, 2. septembrī, no pulksten 09.30 līdz 11.00 Zinību dienas norises nodrošināšanai būs aizliegta transportlīdzekļu satiksme Alūksnē, Lielā Ezera ielā no Ezera ielas līdz Jāņkalna ielai. Aicinām skolēnu vecākus uz Zinību dienas pasākumu ierasties laikus un atstāt automašīnas stāvlaukumā, kas izbūvēts bijušā angāra atrašanās vietā. Izbraukšana – pa Ezera ielu.

Alūksnes vidusskolas un Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas audzēkņiem, dodoties uz skolu Zinību dienā, jāņem vērā, ka ap ēkām Glika ielā 10 šobrīd notiek labiekārtošanas darbi, tādēļ teritoriju ieskauj žogs. Piekļuve ēkām 2. septembrī būs iespējama pa eju, kas atrodas starp jauno un veco korpusu – lūdzam sekot izvietotajām norādēm. Savukārt autovadītājiem jāņem vērā, ka sakarā ar būvdarbiem pie skolu ēkām Glika ielā 10, līdz 2025. gada 1. septembrim ceļa posms no iebrauktuves aiz jaunā skolas korpusa virzienā uz Smilšu ielu būs vienvirziena.

Vēlam sekmīgu un drošu jauno mācību gadu!

Skip to content