Saviesīgi “garšīgs” pasākums Alūksnes novada senioriem Alūksnes Kultūras centrā - “Burciņu Ballei 10” - Alūksnes novads

Saviesīgi “garšīgs” pasākums Alūksnes novada senioriem Alūksnes Kultūras centrā – “Burciņu Ballei 10”

Saviesīgi “garšīgs” pasākums Alūksnes novada senioriem Alūksnes Kultūras centrā - “Burciņu Ballei 10”10. oktobrī Alūksnes Kultūras centrs un Alūksnes pensionāru biedrība “Sudrabs” aicina Alūksnes novada seniorus uz pasākumu “Burciņu Ballei 10”, kurā varēs dalīties un cienāties ar sarūpēto rudens ražu.

Ar sarūpēto rudens ražu, kas pārstrādāta konservējumos – gan sāļos, gan saldos, aicināti piedalīties Alūksnes novada seniori. Degustācijas galds “Cepiens” aicina saimnieces un saimniekus palepoties arī ar citādi pagatavotu rudens ražu. Šī gada jaunums – aicinām lepoties ar pašdarinātiem rudens dzērieniem. Ja nav izdevies atrast laiku, ko pagatavot, tas nekas, arī tikai degustētāji ir laipni gaidīti!

Pasākuma norise:

  • 13.00-14.00 ierašanās, konservējumu, “Cepienu” un rudens dzērienu reģistrācija;
  • 14.00-15.00 degustācija un balsošana;
  • 15.00-16.00 rezultātu apkopošana, padomi un dzīves receptes malēniešu gaumē no Jaunlaicenes muižas muzeja “Malēnieša pasaule”;
  • 16.00-18.00 dalībnieku apbalvošana, saviesīga atpūta.

Savu vērtējumu pēc degustācijas varēs paust ikviens pasākuma apmeklētājs, nosakot uzvarētājus. Pateicības saņems visi dalībnieki, bet pasākuma organizatoru sarūpētās balvas nonāks pie trim labākajiem sāļo, saldo konservējumu, “Cepiena” un “No saldenās pudeles” grupās.

Pasākumu rīko Alūksnes novada Kultūras centrs un Alūksnes pensionāru biedrība “Sudrabs”. Dalībniekiem pieteikšanās pa tālruni 20222012 līdz 10. oktobrim.


Sagatavoja: Amanda Emma Gaišā

Alūksnes novada Kultūras centrs
Mārketinga un komunikāciju speciāliste

Skip to content