4PLUS piedalīsies Mēbeļu, interjera, apgaismojuma un dizaina izstādē Ķīpsalā - Alūksnes novads

4PLUS piedalīsies Mēbeļu, interjera, apgaismojuma un dizaina izstādē Ķīpsalā

4PLUS piedalīsies Mēbeļu, interjera, apgaismojuma un dizaina izstādē ĶīpsalāNo 11. līdz 13. oktobrim, Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā norisināsies Mēbeļu, interjera, apgaismojuma un dizaina izstāde, kurā piedalīsies arī uzņēmums 4 PLUS. Šī ir lieliska iespēja visiem dizaina un interjera entuziastiem apmeklēt izstādi un personīgi iepazīties ar 4PLUS inovatīvajiem produktiem un risinājumiem.

D12 stendā iepazīstināsim apmeklētājus ar mūsu plašo produktu klāstu, kas paredzēts moderniem un mūsdienīgiem interjeriem. Īpaša uzmanība tiks pievērsta mūsu akustiskajiem paneļiem un dekoratīvajiem apdares dēļiem, kas ne tikai uzlabo telpu akustiskās īpašības, bet arī piešķir tām eleganci un stilu.

4PLUS akustiskie paneļi ir piemēroti gan mājokļiem, gan komerciālām telpām, un piedāvā dažādus risinājumus telpu dizainam un saunas materiālus. Mēs aicinām visus interesentus apmeklēt mūsu stendu, lai uzzinātu vairāk par mūsu jaunākajiem produktiem un saņemtu individuālas konsultācijas no mūsu profesionāļiem.

Izstādes norises laiki:

  • 11. oktobris: 10:00 – 18:00
  • 12. oktobris: 10:00 – 18:00
  • 13. oktobris: 10:00 – 17:00

Par 4PLUS
4PLUS ir pieredzējis un inovatīvs uzņēmums, kas specializējas kvalitatīvu un mūsdienīgu apdares materiālu un risinājumu ražošanā. Mūsu produkti ir izstrādāti, lai nodrošinātu izcilu kvalitāti, funkcionalitāti un estētiku, kas atbilst mūsdienu dizaina prasībām.

Vairāk informācijas par uzņēmumu un mūsu produktiem atradīsiet mājaslapā: www.4plus.lv.

 

Skip to content