Svētdien, 10. decembrī, Alūksnes Kultūras centrā notiekošā Raimonda Paula un Latvijas Radio bigbenda apmeklētājiem būs ekskluzīva iespēja nogaršot jauno Alūksnes kokteili.
Īpašais Alūksnes kokteilis tapis sadarbībā ar Latvijā pazīstamo bārmeni Ingusu Reizenbergu. Koncerta apmeklētājiem no pulksten 18.00 būs iespēja par īpašu iepazīšanās cenu nogaršot jauno kokteili, kā arī no I. Reizenberga stāstījuma uzzināt par tā gatavošanu.
Vietējie uzņēmumi, kas nodarbojas ar ēdināšanas pakalpojumu sniegšanu, šajā dienā aicināti uz īpašu apmācību Ingusa Reizenberga vadībā, kur varēs uzzināt jaunāko profesionālo informāciju, kā arī apgūt Alūksnes kokteiļa gatavošanu, lai pēc tam to varētu ieviest savu restorānu, kafejnīcu un bistro dzērienu kartēs. Informācija par apmācību iegūstama Alūksnes Tūrisma informācijas centrā.
Nogaršot jauno kokteili Alūksnes Kultūras centrā var doties arī tie interesenti, kas nav plānojuši apmeklēt koncertu, jo kokteiļa prezentācija turpināsies vēl arī pēc pulksten 19.00.