Pārcelts Tautas slēpojuma “Alūksne” norises laiks - Alūksnes novads

Pārcelts Tautas slēpojuma “Alūksne” norises laiks

           Alūksnes novada ziemas sporta centrā “Mežinieki” šīs nedēļas nogalē, 27. janvārī, paredzētais Tautas slēpojums “Alūksne” ir pārcelts uz 10. februāri.

            Janvāra nogalē paredzētā tradicionālā slēpojuma “Alūksne” rīkotāji – Alūksnes novada pašvaldība un biedrība „Sporta klubs SportLat” – 22. janvārī pieņēma lēmumu pārcelt slēpojuma norises laiku uz 10. februāri. Šāds lēmums pieņemts tādēļ, ka prognozes šīs nedēļas nogalei sola tādus laika apstākļus, kas nesaudzēs pagaidām vēl samērā plāno sniega segu “Mežiniekos”. Kā zināms, šajā vietā slēpošana notiek pa pilnībā dabīgu sniega trasi.

           Tautas slēpojums “Alūksne” būs viens no Moller’s slēpošanas seriāla “Latvijas Ziema 2018” posmiem. Slēpojumā būs iespēja piedalīties gan pašiem mazākajiem, kuri nesen atklājuši slēpošanas prieku, gan arī visās citās vecumu kategorijās un meistarības pakāpēs. Alūksnes novada iedzīvotājiem ir arī īpaši draudzīgas dalības maksas.

            Aicinām slēpošanas cienītājus sekot līdzi informācijai par pasākuma norisi www.aluksne.lv, kā arī www.sportlat.lv, kur iespējams pieteikties dalībai slēpojumā 10. februārī.

Skip to content