Pašvaldība aicina piedalīties “Vidzemes Uzņēmēju dienās” - Alūksnes novads

Pašvaldība aicina piedalīties “Vidzemes Uzņēmēju dienās”

Alūksnes novada pašvaldība aicina novada uzņēmējus piedalīties Vidzemes Uzņēmēju dienās 2018, kas notiks 18. un 19. maijā Valmieras Kultūras centrā, un solās būt plašākās to pastāvēšanas vēsturē.

Piedaloties izstādē, uzņēmējiem būs iespēja iepazīstināt vairākus tūkstošus Vidzemes un citu Latvijas reģionu iedzīvotājus ar savu uzņēmumu. Savukārt Biznesa forumos ikviens varēs uzzināt jaunumus par uzņēmējdarbībā aktuāliem jautājumiem, kā arī dibināt jaunus kontaktus, tiekoties ar esošiem un perspektīviem sadarbības partneriem.

“Vidzemes Uzņēmēju dienas” šogad notiks 21. reizi, tās organizē Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība – Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera. Šis ir kļuvis par gaidītu ikgadēju pasākumu, pulcējot arvien lielāku dalībnieku un apmeklētāju skaitu. Pērn 20. jubilejas gadā “Vidzemes uzņēmēju dienas” sasniedza rekordlielu dalībnieku skaitu – piedalījās 250 uzņēmumi. Šogad piesātinātajā pasākuma programmā plānotas izstādes, biznesa forumi un plaša kultūras programma, kā arī kustības “Latvijas labums” aktivitātes.

Ar saviem darinājumiem un piedāvājumiem apmeklētājus iepazīstinās skolēnu mācību uzņēmumi no visas Latvijas. Tie par savu pieredzes apmaiņas un satikšanās vietu būs izvēlējušies Valmieru “Vidzemes Uzņēmēju dienu” laikā. Skolēniem būs iespēja gūt gan tirdzniecības un pakalpojumu sniegšanas pieredzi, gan iedvesmoties turpmākai darbībai.

Vairāk informācijas un pieteikšanās dalībai “Vidzemes Uzņēmēju dienās” pie Alūksnes novada pašvaldības uzņēmējdarbības atbalsta speciālistes Māras Saldābolas, zvanot pa tālruni 25425222 vai rakstot uz e-pasta adresi mara.saldabola@aluksne.lv.

Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content