Alūksnes svētkos aicina apskatīt Zemessardzes ekipējumu un ieročus - Alūksnes novads

Alūksnes svētkos aicina apskatīt Zemessardzes ekipējumu un ieročus

Sestdien, 4.augustā, no plkst.11.00 līdz 16.00 Alūksnē, Ojāra Vācieša ielā pie Mākslas skolas, pilsētas svētku laikā Zemessardzes 31.kājnieku bataljons aicina apskatīt ieročus un piemērīt karavīru ekipējumu.

Zemessardzes 31.kājnieku bataljona karavīri un zemessargi Alūksnes pilsētas iedzīvotājiem un viesiem pastāstīs arī par dienesta iespējām Zemessardzē un profesionālajā dienestā.

Zemessardzes 31.kājnieku bataljons aicina vidzemniekus stāties Zemessardzē un izmantot iespēju Alūksnes pilsētas svētku laikā uzzināt par dienesta iespējām, satiekot un iztaujājot vietējos zemessargus un karavīrus.

Zemessardzē uzņem 18–55 gadus vecus Latvijas Republikas pilsoņus bez sodāmības vai apsūdzībām par nozieguma izdarīšanu. Uz kandidātiem attiecas vairāki citi ierobežojumi, ar kuriem var iepazīties Zemessardzes mājaslapā sadaļā Prasības uzņemšanai. Vairāk par dienestu Zemessardzē un bataljonu kontaktinformāciju iespējams noskaidrot Zemessardzes mājaslapā.

Valsts aizsardzība ir mūsu kopējā atbildība. Kopā mēs varam aizsargāt Latviju!

Video par dienestu Zemessardzē: https://youtu.be/jMcnpL8Fskk

Pielikumā publicitātes foto un infografika par iestāšanos Zemessardzes Vidzemes brigādes bataljonos.

 

Iedzīvotāju ievērībai!

Informējam, ka pasākuma laikā tiks veikta fotografēšana un filmēšana sabiedrības informēšanas mērķim atbilstoši Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6.panta 1.punkta e) apakšpunktam. Fotogrāfijas un video tiks publicēti aizsardzības nozares mājaslapās, militāro ziņu portālā sargs.lv un oficiālajos sociālo mediju kontos. Datu apstrādes termiņš – pastāvīgi.

Jums ir tiesības pieprasīt labot vai dzēst, ja tas ir iespējams, fotogrāfijās un videomateriālos fiksēto jūsu dalību šajā pasākumā. Pārzinis personas datu apstrādei ir Aizsardzības ministrija, adrese: K.Valdemāra iela 10/12, Rīga, LV-1473, tālrunis: 67335113, e-pasts:  kanceleja@mod.gov.lv. Datu speciālista kontakttālrunis: 67335253.

Informējam, ka šis ir publisks pasākums un tā norise var tikt atspoguļota plašsaziņas līdzekļos, fiksējot arī jūsu dalību šajā pasākumā.

 

Skip to content