Kolberģī pie strūklakas ielūdz uz vasaras vakara romantisko koncertu “Vasaras melodija” - Alūksnes novads

Kolberģī pie strūklakas ielūdz uz vasaras vakara romantisko koncertu “Vasaras melodija”

Dāsna vasara, samtainas naktis pēc tveicīgām dienām. Debesis satumst, un parādās augusta zvaigznes, iespējams pat zvaigžņu lietus! Nu ir visīstākais laiks vasaras vakara romantiskajam koncertam.

17. augustā pulksten 20.00 notiks jau par tradīciju kļuvusī muzikālā satikšanās Kolberģī pie strūklakas. Šis vasaras romantiskajā koncertā “Vasaras melodija” uzstāsies Sabīne Krilova – mecosoprāns, Latvijas Nacionālās operas un baleta māksliniece, Latvijas operetes fonda dalībniece, vairāku starptautisku konkursu laureāte. Absolvējusi Jāzepa Vītola mūzikas akadēmiju un sadarbojas vairākiem Latvijā pazīstamiem māksliniekiem un diriģentiem, kā arī aktīvi koncertē un piedalās dažādos muzikālajos projektos visā Latvijā.

Māksliniecei koncertā pavadījumu spēlēs  Madara Kalniņa – pianiste,  mūzikas pedagoģe, uzstājas gan kā soliste, gan dažādos kamermūzikas sastāvos. Strādā  par mūzikas  pedagogu, kā arī aktīvi darbojas kompozīcijas jomā, sacerot un aranžējot mūziku dažādiem sastāviem

Koncertā skanēs skaisti, vasarīgi, mazliet smeldzīgi, bet tajā pašā laikā ļoti iedvesmojoši un pacilājoši latviešu un ārzemju komponistu darbi, no klasikas līdz pat  mūsdienām.

Koncerts iecerēts kā performance, kurā vienā veselumā savijas klavieru skanējums, solistes balss, dabas pilnbrieds, strūklakas pieklusinātā šalkoņa, kā arī pozitīvu cilvēku klātbūtne.

Ieeja uz koncertu: 3,50 EUR.

Skip to content