Alūksnes pilsētas Bērnu un jaunatnes sporta skola aicina uz nometni "Pludmales volejbola skoliņa III" - Alūksnes novads

Alūksnes pilsētas Bērnu un jaunatnes sporta skola aicina uz nometni “Pludmales volejbola skoliņa III”

Nometnes nosaukums.
Pludmales volejbola skoliņa III.  2019.gada 17.-21.jūnijs

Nometnes mērķis un uzdevumi.
Nometnes mērķis – veselīga un sportiska dzīvesveida popularizēšana Alūksnes novada bērniem un jauniešiem.

Nometnes uzdevumi:
1. Veidot pozitīvu priekšstatu par fiziskajām aktivitātēm un veselīgu dzīvesveidu ārā.
2. Iepazīties ar sporta veidu – pludmales volejbols un apgūt jaunas vai nostiprināt esošās prasmes un iemaņas.
3. Gūt motivāciju turpmākām sportiskām aktivitātēm vasarā.

Nometnes mērķauditorijas apraksts.
Nometnes mērķauditorija ir 12 līdz 18 gadus veci Alūksnes novada bērnu un jaunieši, kam interesētu saturīga un veselīga laika pavadīšana vasarā, izmantojot uz vietas pieejamos resursus – pludmales volejbola laukumus. Priekšzināšanas nav nepieciešamas! Vajadzīga vien vēlme darboties sportiskā gaisotnē!

Nometnes pedagogi.
Līga Tomsone – nometnes vadītāja (nometnes organizēšana un administrēšana)     Iepriekšējā pieredze – piedalīšanās sporta skolas profesionālās ievirzes nometņu, 2018.gada vasaras nometnes “Veseli Alūksnes novadā”, 2016. un 2017.gada “Pludmales volejbola skoliņā” un “Pludmales volejbola skoliņa. Augam!”. organizēšanā.
Inguna Minusa – nometnes viespedagogs (nometnes nodarbību plānošana, sagatavošana un vadīšana)
Iepriekšējā pieredze – viena no labākajām Latvijas jaunatnes pludmales volejbola trenerēm, piedalījusies neskaitāmas ar pludmales volejbolu saistītās nometnēs, arī 2016. un 2017.gada vasarās Alūksnē organizētajās  “Pludmales volejbola skoliņā” un “Pludmales volejbola skoliņa. Augam!”.
Aivars Baumanis – nometnes pedagogs (nometnes nodarbību plānošana, sagatavošana, vadīšana)
Iepriekšējā pieredze – pludmales volejbola entuziasts, sacensību dalībnieks, novada čempionātu galvenais tiesnesis un valsts sacensību tiesnesis, kā arī Katrīnas kausa sacensību direktors un organizators. 2016.un 2017.gadā “Pludmales volejbola skoliņā” un “Pludmales volejbola skoliņa. Augam!” pedagogs.

Elīna Timofejeva –nometnes pedagogs (nometnes nodarbību plānošana, sagatavošana, vadīšana). Iepriekšējā pieredze – volejbola entuziaste, Volejbola pulciņa vadītāja sporta skolā.

NOMETNES DARBA GRAFIKS
Nometnes pirmajā dienā ierašanās sporta skolā ( sporta angārā) Alūksnē, L.Ezera ielā 24A plkst.10.00 dokumentu sakārtošanai. Dalībnieki obligāti iesniedz ģimenes ārsta veselības izziņas. Tiek noslēgti līgumi ar vecākiem.
Kad formalitātes nokārtotas, dodamies uz Pilssalu, iepazīstamies ar pedagogiem,  iekšējās kārtības noteikumiem, pludmales volejbola laukumiem un nometnes plānu pa dienām un sākam darboties!
Ik dienas nodarbības Pilssalas laukumos sāksies 10.00  (ierašanās no 9.30) un ilgs līdz apmēram 17.00 – 18.00
Nometnes gaitā plānots apgūt un pilnveidot aizraujošas, atraktīvas spēles – pludmales volejbola pamatus, katrs pēc savām spējām lēnām virzoties no vienkāršākā uz sarežģīto, sākot ar servi, apakšējo un augšējo piespēli, beidzot pat ar uzbrukuma taktiku. To visu apgūsiet ļooooti profesionāla trenera – Ingunas Minusas vadībā (trenere pati ir vairākkārtēja Latvijas čempione)! Trenerei asistēs un ar jums kopā būs arī  treneri Aivars Baumanis un Elīna Timofejeva. Neatstāsim novārtā arī fiziskās īpašības – ik dienas veiksim  vingrinājumus ātruma, spēka, izturības un veiklības attīstīšanai. Tāpat pievērsīsimies arī izziņai un atpūtai.
Katru dienu paredzētas sātīgas pusdienas plkst. 13.00 , tad maza atpūta un turpināsim sportot!  Nometnes beigās iecerētas  nelielas treniņsacensības, kur varēs likt lietā apgūtās prasmes! 22.jūnijā Pilssalas laukumos notiks pludmales volejbola sacensības “Katrīnas kauss”, tādēļ nometnes dalībniekiem būs iespēja piedalīties arī nopietnu sacensību sagatavošanas procesā.
Nometnei plānota arī dalības maksa 20 EUR.  Rēķins par dalības maksu tiks nosūtīts uz vecāku/aizbildņu norādīto e-pastu.
Pieteikšanās līdz 08.06.2019. e-pastā  volejbolaskola@inbox.lv, vai pa t 26665654 (Aivars Baumanis);  t.26523288 (Līga Tomsone) vai sporta skolā.
Piesakoties lūdzu norādīt dalībnieka vārdu, uzvārdu, vecumu, apģērba izmēru (auguma garums vai S,M,L utt.) un īpašās prasības ēdienkartei (pārtikas produktu alerģijas, nepanesamības un tml.), kā arī  vecāku/aizbildņu kontakttālruņa Nr. un e-pasts.

DALĪBNIEKA PIETEIKUMS

Nenokavē pieteikšanos! Vietu skaits ierobežots! Organizatori patur tiesības atteikt dalību, ja pieteikušies būs vairāk kā 30 dalībnieki.

pieteikšanās no 15.maija un sīkāka informācija arī šeit vai pa t. 64322654, 26523288 (sporta skola).

Skip to content