Aicina jauniešus uz bezmaksas nometni “Latvijas elpa Sabilē 2019” - Alūksnes novads

Aicina jauniešus uz bezmaksas nometni “Latvijas elpa Sabilē 2019”

Lai veicinātu jauniešu sadarbību un izpratni par savas un citu Latvijā dzīvojošo tautu nacionālās kultūras saknēm, kā arī veicinātu savstarpēju dialogu, jaunieši vecumā no 12 līdz 18 gadu vecumam tiek aicināti pieteikties bezmaksas nometnei  “Latvijas elpa Sabilē 2019”, kas notiks no 29. jūlija līdz 1. augustam Sabilē. Nometni organizē biedrība “Sadarbības platforma” sadarbībā ar British Council pārstāvniecību Latvijā.

Četru dienu nometnes “Latvijas elpa Sabilē 2019” programma veidota tā, lai veicinātu savstarpējo sapratni caur kultūrtelpu, vienkopus darbojoties mazākumtautību un latviešu jauniešiem. Nometnes dalībniekiem ar interaktīvu aktivitāšu palīdzību būs iespēja  gan iepazīt Sabiles apkaimi, gan izspēlēt spēles, piedalīties radošās darbnīcās, iepazīstot bagāto kultūras mantojumu – kulināriju, folkloru, rotas, tautasdziesmas. Nometnes dalībnieki viesosies arī lauku sētā “Indāni”.

Nometnes programma pieejama tīmekļa vietnē www.sadarbībasplatforma.lv.

Nometne paredzēta jauniešiem no dažādām Latvijas vietām – no Latgales līdz pat Kurzemei. Sevišķi aicināti dažādu Latvijā pārstāvēto mazākumtautību jaunieši. Vienīgais nosacījums – dalībniekam jāzina latviešu valoda tādā līmenī, lai varētu kopā ar pārējiem jauniešiem veikt dažādus radošos uzdevumus.

Pieteikšanās “Latvijas elpa Sabilē 2019” līdz 20. jūlijam, aizpildot pieteikuma formu un atsūtot to (parakstītu un ieskanētu) uz e-pasta adresi: celma.lauma@gmail.com. Tie 40 dalībnieki, kuriem būs iespēja apmeklēt nometni, saņems apstiprinājumu līdz 25. jūlijam.

Skip to content