AS “SIMONE” pārtop par SIA “Alūksnes enerģija” - Alūksnes novads

AS “SIMONE” pārtop par SIA “Alūksnes enerģija”

Mēs attīstāmies, pilnveidojamies un maināmies!

 Priecājāmies paziņot, ka no 2020. gada 20. maija Akciju sabiedrība “SIMONE”, vienotais reģistrācijas Nr. 43203003117, juridiskā adrese: Parka iela 2C, Alūksne, Alūksnes novads, LV-4301, ir pārveidota par Sabiedrību ar ierobežotu atbildību “Alūksnes enerģija”, vienotais reģistrācijas Nr. 43203003117.  Norādām, ka visas AS “SIMONE” tiesības un saistības ir spēkā esošas, un tās ir pārgājušas  uz SIA “Alūksnes enerģija”. Bankas konti un pārējie rekvizīti paliek nemainīgi.

 SIA “Alūksnes enerģija” ir mūsdienīgs centralizētas zaļās enerģijas piegādātājs Alūksnes pilsētā un novada iedzīvotājiem.

 Uzņēmums nodrošina enerģijas piegādi un ražošanu. Enerģijas ražošana tiek veikta no atjaunojamās zaļās enerģijas, optimizējot un modernizējot visus ražošanas procesus, SIA “Alūksnes enerģija” piegādā saviem klientiem drošu un nemainīgu siltumenerģijas pakalpojumu.

 Atbilstoši uzņēmuma darbībai ir izveidota jauna uzņēmuma grafiskā identitāte, kas raksturo uzņēmuma kopējo tēlu un simbolizē stabilitāti, enerģiju un tehnoloģiju kopību. Uzņēmuma logotips sastāv no pilsētas nosaukuma un darbības veida, kā arī grafiskā elementa, kas sastāv no četriem simboliem, katrs raksturo uzņēmuma pamatvērtības – Alūksnes pilsēta un novads, siltumenerģija, atjaunojamā enerģija, tehnoloģijas. Logo krāsas papildina vizuālās sajūtas par katru nozīmīgo sastāvdaļu, no kurām sastāv uzņēmuma būtība, darbības veids un pakalpojuma mērķis.

Turpināsim kopā augt, radot videi draudzīgu enerģiju!

Jūsu SIA “Alūksnes enerģija”

Skip to content