Pašvaldība arī šogad līdzfinansēs bērnu vasaras nometnes - Alūksnes novads

Pašvaldība arī šogad līdzfinansēs bērnu vasaras nometnes

 Alūksnes novada pašvaldība šogad līdzfinansēs sešu bērnu un jauniešu vasaras nometņu rīkošanu.  Kopā nometņu projektu konkursam bija iesniegti 12 pieteikumi. Pieteikumu izvērtēšanas komisija vienu nometni neatbalstīja, bet piecu nometņu rīkotāji pieteiktos nometņu projektu atsaukuši, ņemot vērā valstī noteikto ārkārtējo situāciju un iepazīstoties ar noteiktajām piesardzības prasībām nometņu rīkošanā.

 Kopā pašvaldības līdzfinansētajās nometnēs šovasar varēs piedalīties 120 bērni un jaunieši. No pašvaldības budžeta piešķirtais līdzfinansējums nometnēm ir 4765,00 EUR. Nometņu dalībniekiem būs arī noteikta dalības maksa.

 Dienas nometni PLUDMALES VOLEJBOLA SKOLIŅA IV organizēs Alūksnes pilsētas Bērnu un jaunatnes sporta skola. Tā plānota 13.-17. jūlijā. Nometnē varēs piedalīties 20 dalībnieki vecumā no 12 līdz 18 gadiem. Dalības maksa – 20 eiro.

 Arī dienas nometni PLUDMALES VOLEJBOLA SKOLIŅA. AUGAM! IV organizēs Alūksnes pilsētas Bērnu un jaunatnes sporta skola. Tā notiks 20.-24. jūlijā. Dalībnieku skaits – 20 bērni un jaunieši 12 – 18 gadu vecumā. Dalības maksa – 20 eiro. Abās pludmales volejbola nometnēs bez sporta veida apguves plānotas arī citas brīvā laika pavadīšanas aktivitātes. Pieteikties abām pludmales volejbola nometnēm var uz e-pastu volejbolaskola@inbox.lv vai pa tālruni 26523288.

 Dienas nometni TIK TOK organizēs Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs 3.-7. augustā. Tajā piedalīties būs iespējams 20 dalībniekiem no 3. līdz 4. klasei. Dalības maksa – 35 eiro. Plānotas dažādas TikTok nodarbības, ekskursija un citas aktivitātes.

 Dienas nometni PIRĀTU DĀRGUMI 1.-2. klases bērniem 10.-14. augustā rīkos Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs. Tajā varēs piedalīties 20 dalībnieki. Bērniem būs iespēja pavadīt laiku dažādās radošās, izzinošās aktivitātēs un ekskursijās. Dalības maksa – 35 eiro. Informācija par pieteikšanos uz ABJC nometnēm un citām vasaras aktivitātēm – www.abjc.lv.

 Dienas nometni PEPIJA IEPAZĪST ALŪKSNI 20 dalībniekiem 6-10 gadu vecumā organizēs Alūksnes novada vidusskola. Tā notiks 17.-21. augustā. Dalības maksa būs 30 eiro. Kopā ar Pepiju bērni iepazīs dažādas vietas Alūksnē, kā arī novadā un darbosies dažādas radošās darbnīcās.

 Arī dienas nometni VASARAS PRIEKI KOPĀ AR MINNIJU organizēs Alūksnes novada vidusskola. Tajā varēs piedalīties 20 dalībnieki 6-9 gadu vecumā. Nometne notiks 17.-21. augustā. Dalības maksa būs 30 eiro. Bērni varēs iesaistīties radošās nodarbībās, doties ekskursijās. Pieteikties abām Alūksnes novada vidusskolas nometnēm var pa tālruņiem 64381670 vai 26133347.

Skip to content