No 15. jūnija Valsts un pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs Alūksnē atsāk apkalpošanu klātienē - Alūksnes novads

No 15. jūnija Valsts un pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs Alūksnē atsāk apkalpošanu klātienē

 

No 15. jūnija Alūksnes novada Valsts un pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs Dārza ielā 11, Alūksnē, atsāk klientu apkalpošanu klātienē, taču ievērojot stingrus drošības nosacījumus. Līdz ar to pieejami kļūst arī pašvaldības kases pakalpojumi, kā arī konsultācijas pie nekustamā īpašuma nodokļa administratoriem.

 Apmeklētājiem, kas vēlēsies klātienē saņemt pakalpojumu Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā, būs obligāti jālieto sejas maska un jāveic roku dezinfekcija. Ja klientam nebūs savas sejas maskas, tās, tāpat kā roku dezinfekcijas līdzekļi, būs nodrošinātas pie ieejas klientu apkalpošanas centrā. Centra darbinieki neapkalpos klientus, kuri atteiksies ievērot epidemioloģiskās drošības prasības.

Tāpat kā agrāk, arī turpmāk apmeklētājam pie ieejas klientu apkalpošanas centrā jāizņem savs numuriņš rindu mašīnā, kas atrodas pie centra durvīm, un jādodas iekšā vien tad, kad tas parādīsies uz ekrāna. Jāņem vērā, ka šobrīd drošības apsvērumu dēļ klientu apkalpošanas centrā vienlaikus varēs atrasties ne vairāk kā divi klienti. Saņemot pakalpojumus klātienē, jāievēro 2 metru distance no pārējām personām. Tāpat arī klienta apkalpošanas ilgums klātienē ir samazināts līdz ne vairāk kā 15 minūtēm. Vēlams, ka dodoties uz apkalpošanu klātienē, ņemat līdzi savus rakstāmpiederumus.

Drošības nosacījumus klientu apkalpošanā klātienē ievēros arī centra darbinieki, lietojot sejas aizsargmasku vietās, kur nav aizsargbarjeras, un pēc klienta apkalpošanas dezinficējot virsmas.

Aicinām iedzīvotājus joprojām turpināt izmantot pakalpojumu saņemšanu neklātienē (attālināti), tā saudzējot savu un apkārtējo veselību. Vēršam uzmanību, ka klientu apkalpošanas centru apmeklēt nedrīkst personas, kurām ir noteikta pašizolācija, mājas karantīna vai stingrā izolācija, kā arī personas ar elpošanas ceļu saslimšanas pazīmēm.

Alūksnes novada Valsts un pašvaldības vienotajā klientu apkalpošanas centrā ietilpstošās valsts iestādes pakalpojumus sniedz pašu noteiktajā kārtībā, lielākoties – pēc iepriekšēja pieraksta.

Alūksnes novada Valsts un pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs: tālruņi 64381496, 66954904, e-pasts aluksne@pakalpojumucentri.lv.

Skip to content