Šogad jaunieši realizēs trīs pašvaldības atbalstītus projektus - Alūksnes novads

Šogad jaunieši realizēs trīs pašvaldības atbalstītus projektus

Alūksnes Bērnu un jauniešu centrs (ABJC) sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību 11. martā izsludināja “Jauniešu iniciatīvu projektu konkursu 2020”, kurā varēja iesniegt projektus, lai saņemtu finansējumu līdz 300 eiro savu ideju realizācijai.

 Šogad konkursam bija iesniegti vairāki projekti, bet no tiem apstiprināti trīs:

  1. “2 naktis dabā”, projekta koordinatores – Kate Luīze Janka, Elvita Keita Ķikute. Projekta mērķis: veicināt Alūksnes novada jauniešu līdzdalību sportiskās aktivitātēs, lai pilnveidotu brīvā laika pavadīšanas iespējas un dažādotu savu ikdienu;
  2. “Āra spēles Zaķusalā”, projekta koordinators – Jaunannas jauniešu klubs “Tikšķis”. Projekta mērķis: papildināt aktīvās atpūtas vietu ar jauniem spēļu elementiem un izmantot teritoriju dažādākos veidos, lai tiktu piesaistīti visu vecuma grupu apmeklētāji.
  3. “IzGaismo Alūksni”, projekta koordinators – “Jauno producentu apvienība”. Projekta mērķis: izveidot inovatīvu pasākumu “IzGAISMO Alūksni!” par godu Alūksnes simtgadei, vienojot Alūksnes iedzīvotājus un viesus kopīgā velo braucienā, ieskandinot Alūksnes pilsētas svētkus.

 Alūksnes Bērnu un jauniešu centra kolektīvs ir ļoti priecīgs par interesantajiem un inovatīvajiem iesniegtajiem projektiem, vēlam veiksmi to koordinatoriem un sadarbības partneriem, realizējot šos projektus.

 Projektus finansiāli atbalsta Alūksnes novada pašvaldība Alūksnes novada jauniešu iniciatīvu projektu konkursa 2020 ietvaros.

Aleksandrs Mellītis,
ABJC brīvprātīgais sabiedrisko attiecību jautājumos

Skip to content