BRĪNUMI LIELI UN MAZI... - Alūksnes novads

BRĪNUMI LIELI UN MAZI…

Decembris ir brīnumu laiks, kad lielus un mazus pārņem svētku sajūta un vēlme padarīt ikdienu aizraujošāku. Šogad Rūķi mūsu grupu apciemoja īpaši čakli. Un kā jau mēs zinām, ja ko ļoti vēlas, tas piepildās.

Īpašā pārsteigumu kastē, ko izgatavoja paši bērni, katru dienu mūs sagaidīja kāds Rūķu sagatavots darbiņš. Ai, kādi tik nebija šie Rūķu darbi: izgatavojām rotājumus grupai, rotājām piparkūkas, gatavojām cepumus no plastikas, ar ko rotaļāties spēļu virtuvē, mācījāmies dzejoli, gājām rotaļās. Strādājām ar dažādiem materiāliem un apguvām jaunas tehnoloģijas. Rūķi parūpējās arī par jautrākām sporta nodarbībām, kurās piedalījāmies stafetēs.

Mācījāmies ne tikai saņemt dāvanas, bet iepriecināt arī citus. Izgatavojām apsveikumu kartiņas, kuras viens otram sūtījām ar “Ziemassvētku pastu”. Neizpalika arī dāvanu gatavošana mūsu pašiem mīļākajiem – ģimenēm. Darbu bija daudz un tie bija viens par otru aizraujošāku.

Tā čakli strādājot, sagaidījām arī svētku eglīti grupā. Dienu, kad brīnumi sākās jau no paša rīta un bērni tika apbalvoti ar Ziemassvētku vecīša sveicienu. Gandarījums par paveikto bija jo īpaši liels, jo uzrunā tika pieminēts un izslavēts katrs no mums. Tas radīja vēl lielāku pārliecību, ka katrs labais darbs un vārds tiek nodots Ziemassvētku vecītim!

Mūsu prioritāte ir laimīgs un zinātkārs bērns. Un lai bērni tādi būtu, ļoti svarīga ir pedagogu un vecāku sadarbība, kas mūsu grupā ir īpaši veiksmīga. Pateicoties vecākiem un viņu izdomai (Rūķu darbiem) decembris bija īstens brīnumu laiks!     

Sagatavoja: 11.grupas skolotāja Inese VĪTOLA

Skip to content