Ievēlē Sociālās, izglītības un kultūras komitejas priekšsēdētāju un vietnieku - Alūksnes novads

Ievēlē Sociālās, izglītības un kultūras komitejas priekšsēdētāju un vietnieku

Šodien, 15. jūlijā, Alūksnes novada domes Sociālajā, izglītības un kultūras komitejā piedalījās seši no septiņiem tajā ievēlētajiem deputātiem – Līga Langrate, Elita Laiva, Ilze Līviņa, Maruta Kauliņa, Modris Račiks, Verners Kalējs. Sēdē nepiedalījās deputāts Artūrs Grīnbergs.

Sēdi līdz komitejas priekšsēdētāja ievēlēšanai vadīja Alūksnes novada domes priekšsēdētājs Dzintars Adlers. Komitejas priekšsēdētāja amatam viņš izvirzīja deputāti Līgu Langrati.

Klātesošajiem komitejas deputātiem balsojot vienbalsīgi, par Sociālās, izglītības un kultūras komitejas priekšsēdētāju tika ievēlēta Līga Langrate.

Tālāk sēdes gaitā notika komitejas priekšsēdētāja vietnieka vēlēšanas. L. Langrate šim amatam virzīja Artūru Grīnbergu, informējot, ka iepriekš ir sazinājusies ar deputātu A. Grīnbergu, kurš piekritis uzņemties veikt šo amatu. Juridiskās nodaļas vadītāja Aiva Egle apstiprināja, ka, ja deputāts ir izteicis savu piekrišanu, par viņa ievēlēšanu pārējie deputāti var balsot arī viņam pašam sēdē nepiedaloties. Ar visu klātesošo komitejas deputātu balsīm par komitejas priekšsēdētāja vietnieku deputāti ievēlēja Artūru Grīnbergu.

Skip to content