Valsts un pašvaldības klientu apkalpošanas centrs klientus apkalpos “zaļajā režīmā” - Alūksnes novads

Valsts un pašvaldības klientu apkalpošanas centrs klientus apkalpos “zaļajā režīmā”

Alūksnes novada Valsts un pašvaldības vienotais klientu apkalpošanas centrs pašvaldības administratīvajā ēkā Dārza ielā 11, Alūksnē, no otrdienas, 12. oktobra, klientus apkalpos tikai tā sauktajā “zaļajā režīmā” – pie ieejas pašvaldības administratīvajā ēkā būs jāuzrāda sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts (pārslimošanas vai vakcinācijas), kā arī personu apliecinošs dokuments (pase vai ID karte). Šāds lēmums pieņemts saskaņā ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju.

 

Līdz ar to arī valsts un pašvaldības iestādes un privāto pakalpojumu sniedzējus, kas atrodas pašvaldības administratīvajā ēkā, būs iespējams apmeklēt un pakalpojumus saņemt, tikai uzrādot Covid-19 vakcinācijas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu.

Izņēmums būs gadījumi, kad iedzīvotāji vēlēsies izdrukāt sertifikātu, kas apliecina vakcināciju pret Covid-19, kā arī gadījumi, kad iedzīvotājam būs nepieciešams saņemt Alūksnes novada Dzimtsarakstu nodaļas pakalpojumus (dzimšanas, miršanas, laulību reģistrācija) vai saņemt personas dokumentu Pilsonības un migrācijas pārvaldē (apkalpo pēc iepriekšēja pieraksta).

Pašvaldības kase būs atvērta un tajā pakalpojumus varēs saņemt tikai personas ar Covid-19 sertifikātu. Pārējos gadījumos iedzīvotāji aicināti par pašvaldības pakalpojumiem norēķināties, izmantojot internetbankas.

 Pārējos gadījumos, ja personai nav Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta, pašvaldība aicina pakalpojumus saņemt attālināti, sazinoties ar Valsts un pašvaldības vienoto klientu apkalpošanas centru, attiecīgo valsts vai pašvaldības iestādi vai privāto pakalpojumu sniedzēju. Aicinām sekot līdzi pašvaldības administratīvajā ēkā izvietoto valsts iestāžu aktuālajai informācijai par klientu apkalpošanu!

Sazināties ar Alūksnes novada Valsts un pašvaldības vienoto klientu apkalpošanas centru un iegūt informāciju par pakalpojumu saņemšanu iespējams, zvanot pa tālruni 64381496, 29453047, 66954904, vai rakstot uz e-pastu aluksne@pakalpojumucentri.lv.

 

Sagatavoja: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content