Būs satiksmes organizācijas izmaiņas Jāņkalna ielā pie topošā Izglītības un sporta centra - Alūksnes novads

Būs satiksmes organizācijas izmaiņas Jāņkalna ielā pie topošā Izglītības un sporta centra

Turpinoties Izglītības un sporta centra būvniecībai Jāņkalna ielā 17A, Alūksnē, ir nepieciešams veidot piebraucamo ceļu objektam no Jāņkalna ielas puses un līdz ar to gaidāmas izmaiņas satiksmes organizācijā.

   Piebraucamais ceļš būvdarbu teritorijai no Jāņkalna ielas puses nepieciešams, lai varētu piegādāt būvdarbu gaitā nepieciešamos materiālus, kurus nav iespējams pievest no Helēnas ielas puses.

Izmaiņas skars gan gājējus, gan autovadītājus. Pie gājēju pārejas Jāņkalna un Smilšu ielas krustojumā gājēju kustība tiks novirzīta pa ietvi gar Jāņkalniņu līdz ģimnāzijas ēkai, lejup pa galvenajām kāpnēm vai izbrauktuvi no skolas pagalma uz Glika ielas un tālāk uz gājēju pāreju, kas atrodas Jāņkalna un Glika ielas krustojuma tuvumā. Tātad, pa ietvi, kas atrodas Jāņkalna ielas malā blakus būvniecības objektam pārvietoties gājējiem nebūs iespējams.

Tāpat satiksmes ierobežojumi būs arī autotransportam – šajā ielas posmā nepieciešamības gadījumā tiks slēgta viena josla. Atkarībā no satiksmes intensitātes un būvdarbu gaitas transporta plūsmas regulēšanai varētu tikt izvietots luksofors posma abās pusēs. Izmaiņas satiksmes organizācijā būs spēkā līdz pat nākamā gada septembrim.

 

Sagatavoja: Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content