TLMS “Kalme” svin 55 darbības gadu jubileju - Alūksnes novads

TLMS “Kalme” svin 55 darbības gadu jubileju

Alūksnes Kultūras centra Tautas lietišķās mākslas studija “Kalme” nosvinējusi 55 gadu darbības jubileju ar jaunu krāšņu izstādi “Ceļš krāsainos dzīparos ievijies”, kas aplūkojama Alūksnes Kultūras centrā. Studija savu darbības jubileju svin arī ar īpaša kalendāra izdošanu, kurā fotogrāfa Māra Šļivkas tvertajos fotomirkļos redzami studijas dalībnieču darbi, kas krāsoti ar dabas materiāliem.

 

Svētkos studijas dalībniekus sveica Alūksnes novada domes priekšsēdētājs Dzintars Adlers un priekšsēdētāja vietniece Līga Langrate, Alūksnes Kultūras centra direktore Sanita Bērziņa, pašvaldības Kultūras un sporta nodaļas vadītāja Sanita Eglīte un kultūras darba speciāliste Valda Zeltiņa, kā arī sadarbības partneri.

Latvijas Nacionālā Kultūras centra Atzinības svētku reizē pasniegtas studijas vadītājai Inetai Lejai un studijas dalībniecēm Mārai Krieviņai un Guntai Ļuļei.

Alūksnes novada pašvaldības Atzinības studijas dalībniekiem: Antrai Strazdai, Guntai Tučai, Uģim Puzulim, Ligitai Plienai, Elitai Salakai, Mudītei Pētersonei, Ligijai Priedei, Vijai Buhaņevičai, Renātei Pilipai, Laimonim Bāliņam, Asjai Zālītei un Ingai Delperei.

Alūksnes Kultūras centra Pateicības Ilzei Postai, Velgai Vīksnai, Līgai Langratei, Līgai Bietei, Jānim Birzniekam, Irēnai Berkulei un Ilzei Stradiņai.

Skip to content