Mārkalnes iedzīvotāju tikšanās par pašvaldības mērķprogrammas līdzekļu izlietojumu - Alūksnes novads

Mārkalnes iedzīvotāju tikšanās par pašvaldības mērķprogrammas līdzekļu izlietojumu

27. janvāra vakarā Mārkalnes pagasta pārvalde bija aicinājusi iedzīvotājus uz tikšanos par Alūksnes novada pašvaldības mērķprogrammas līdzekļu izlietojuma mērķiem pagasta infrastruktūras un vides kvalitātes uzlabošanai 2022. gadā.

Iedzīvotāji tika aicināti anketā paust savu viedokli par kādu no diviem iespējamiem projektiem – uzņēmējdarbības attīstībai nozīmīga ceļa “Ezīšava-Mārkalne” posma pārbūvi, uzņēmējdarbības attīstībai nozīmīga ceļa “Zemesbanka-Lielāsgāršas” posma pārbūvi vai arī sniegt savus priekšlikumus.

Tikties ar Mārkalnes pagasta iedzīvotājiem bija ieradies arī Alūksnes novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks teritoriālajos jautājumos Jānis Sadovņikovs un pašvaldības izpilddirektors Ingus Berkulis.

J. Sadovņikovs pateicās mārkalniešiem par atsaucību un apliecināja, ka dome atbalstīs iedzīvotāju iedzīvotāju izdarīto izvēli. I. Berkulis uzsvēra, ka pagasta iedzīvotāju izvēle par labu uzņēmējdarbības attīstībai nozīmīga ceļa posma pārbūvei būs nozīmīgs un mērķtiecīgs ieguldījums.

Iepriekšējā periodā par līdzekļiem no pašvaldības mērķprogrammas pagastu infrastruktūras un vides kvalitātes uzlabošanai izbūvēts ceļa apgaismojums un nojume brīvdabas estrādē “Lakstīgalas”.

Mārkalnes iedzīvotāju tikšanās par pašvaldības mērķprogrammas līdzekļu izlietojumu Mārkalnes iedzīvotāju tikšanās par pašvaldības mērķprogrammas līdzekļu izlietojumu

Skip to content