Zeltiņos iedzīvotāji lemj par ieguldījumiem infrastruktūrā - Alūksnes novads

Zeltiņos iedzīvotāji lemj par ieguldījumiem infrastruktūrā

Zeltiņos iedzīvotāji lemj par ieguldījumiem infrastruktūrāPirmdien, 21. martā, Zeltiņu pagasta tautas namā bija aicināti pulcēties pagasta iedzīvotāji, lai apspriestu un izlemtu mērķi, kā izlietot pagasta pārvaldei atlikušo finansējumu no  Alūksnes novada pašvaldības mērķprogrammas pagastu infrastruktūras un vides kvalitātes uzlabošanai.

Tikšanos apmeklēja arī Alūksnes novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks teritoriālajos jautājumos Jānis Sadovņikovs un pašvaldības izpilddirektors Ingus Berkulis.

 

Pagasta pārvaldei šajā mērķprogrammā ir atlikuši nepilni 13 tūkstoši EUR.  Pārvaldes vadītāja Elita Laiva informēja par iedzīvotāju izteiktajiem priekšlikumiem infrastruktūras uzlabošanai pagastā – malkas šķūņa pārbūve pie bijušās skolas ēkas, Aptiekas tilta koka konstrukciju atjaunošana, estrādes grīdas atjaunošana, norāžu uzstādīšana uz mājsaimniecībām. Pārrunājot šos priekšlikumus, uz tikšanos ieradušies Zeltiņu iedzīvotāji balsojot atbalstīja mērķprogrammas atlikušās naudas izmantošanu Aptiekas tilta koka konstrukciju atjaunošanai.

 

Tikšanās dalībnieki pārrunāja arī citus zeltiniešiem aktuālus jautājumus. E. Laiva informēja par aizvadītajā gadā paveikto pašvaldības autoceļu uzturēšanā un šogad plānotajiem darbiem. Tāpat viņa pastāstīja, ka no 1. maija pagasta pārvalde pārcelsies uz bijušo skolas ēku, savukārt ēku, kur patlaban atrodas pārvalde, plānots nodot atsavināšanai. Zeltinieši pārrunāja arī vairākus darbus, kas veicami, lai sakārtotu pašvaldības ēkas un labiekārtotu pagasta teritoriju. Ar pašvaldības vadību pagasta iedzīvotāji pārrunāja arī novada izglītības iestāžu tīkla plānošanas virzību.

Zeltiņos iedzīvotāji lemj par ieguldījumiem infrastruktūrā Zeltiņos iedzīvotāji lemj par ieguldījumiem infrastruktūrā

Skip to content