Jaunalūksnes iedzīvotāji izvēlas infrastruktūras projektus - Alūksnes novads

Jaunalūksnes iedzīvotāji izvēlas infrastruktūras projektus

Jaunalūksnes iedzīvotāji izvēlas infrastruktūras projektusLai iedzīvotāji izteiktu priekšlikumus par to, kā izlietot līdzekļus no pašvaldības budžeta mērķprogrammas pagastu teritoriju infrastruktūras un vides kvalitātes uzlabošanai, Jaunalūksnes pagasta pārvalde rīkoja tikšanās ar iedzīvotājiem pagājušajā nedēļā Bejā, bet šonedēļ – Kolberģī.

 Pārvaldes vadītājs Viesturs Zaķis iepazīstināja iedzīvotājus ar trim iespējamiem projektiem:

  • Kolberģa ciema ielu apgaismojuma sistēmas atjaunošana un papildināšana līdztekus “Sadales tīkla” kabeļu līnijas izbūves darbiem – tiktu atjaunoti 5 LED gaismekļi posmā “Dālderi” – “Pūcīte”” un no jauna uzstādīti aptuveni 5 LED gaismekļi Līvānu māju rajonā;
  • Ikdienas atpūtas un svētku svinību vietas ierīkošana Bejas ciemā – vieta ikdienas atpūtai un svētku svinībām ar ugunskura vietu, soliņiem, arkveida vārtiem ar vēja zvaniem un koka šūpolēm;
  • Pašvaldības autoceļa Lenkava-Zariņi virsmas seguma atjaunošana – malu apauguma noņemšana, ceļa seguma pastiprināšana.

 Iedzīvotāji savu viedokli varēja paust, aptaujas anketā atzīmējot atbalstīto projekta ideju vai ierakstot tajā citu priekšlikumu. Vēl līdz 10. maijam iedzīvotāji pagasta pārvaldē var izteikt savu viedokli anketā par to vai citu priekšlikumu finansējuma izlietojumam.

 Sarunā piedalījās arī Alūksnes novada pašvaldības vadības pārstāvji – domes priekšsēdētāja vietnieki Druvis Tomsons un Jānis Sadovņikovs un pašvaldības izpilddirektors Ingus Berkulis, kas uzklausīja arī citus iedzīvotāju aktuālos jautājumus un priekšlikumus.

Jaunalūksnes iedzīvotāji izvēlas infrastruktūras projektus Jaunalūksnes iedzīvotāji izvēlas infrastruktūras projektus

 

Evita Aploka,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas Sabiedrisko attiecību specialiste

Skip to content