Alsviķu senioru deju kolektīvs "Vēlreiz" piedalīsies Eiropas tautas kultūras un mākslas festivālā “Eiropiāde” - Alūksnes novads

Alsviķu senioru deju kolektīvs “Vēlreiz” piedalīsies Eiropas tautas kultūras un mākslas festivālā “Eiropiāde”

Šodien, 13. jūlijā, Alsviķu pagasta senioru deju kolektīvs “Vēlreiz” devies ceļā, lai piedalītos Eiropas tautas kultūras un mākslas festivālā “Eiropiāde” Klaipēdā.

Alsviķu dejotāji uz Eiropiādi dodas kopā ar kolektīva vadītāju Svetlanu Spalviņu un kultūras darba speciālisti Marinu Ramani un starptautiskajā pasākumā piedalīsies līdz 17. jūlijam.

 – Kolektīvs kopā  ar 20 citiem Latvijas deju kolektīviem un kapelu ir izveidojuši īpašu Latvijas koncertprogrammu, ar kuru piedalīsies svētku atklāšanas koncertā ceturtdien, 14. jūlijā. Piektdien, 15. jūlijā, Alsviķu “Vēlreiz” dejotāji sniegs 25 minūšu garu ielu koncertu. Sestdien, 16. jūlijā, piedalīsimies svētku gājienā pa Klaipēdas ielām un dalībnieku ballē. Svētdien pievakarē notiks festivāla noslēguma koncerts, kurā izdejosim Latvijas programmu. Brīvajos brīžos plānojam apmeklēt Eiropiādes ietvaros piedāvātos koncertus, kā arī Klaipēdas kultūrvēsturiskās vietas, Jūras muzeju un Delfināriju, – stāsta Marina Ramane.

Skip to content