Iesniegumus atbalstam energoresursu cenu pieauguma kompensācijām no 1. oktobra pieņems Alūksnes novada Sociālo lietu pārvalde - Alūksnes novads

Iesniegumus atbalstam energoresursu cenu pieauguma kompensācijām no 1. oktobra pieņems Alūksnes novada Sociālo lietu pārvalde

Plaši izskanējusī informācija par mājsaimniecībām paredzēto atbalstu energoresursu cenu pieauguma kompensēšanai izraisījusi rezonansi sabiedrībā un iedzīvotāji jau steidz iesniegt pašvaldības Sociālo lietu pārvaldē iesniegumus atbalsta saņemšanai, tomēr vēršam uzmanību, ka iesniegumu pieņemšana sāksies tikai no 1. oktobra.

Iesniegumus varēs iesniegt gan elektroniski portālā www.epakalpojumi.lv, gan klātienē Alūksnes novada Sociālo lietu pārvaldē un arī pagastos. Tuvojoties iesniegumu pieņemšanas sākuma laikam, Alūksnes novada pašvaldība sniegs konkrētāku informāciju.

Šobrīd paredzēts, ka energoresursu cenu pieauguma kompensēšanai atbalsts būs pieejams mājsaimniecībām, kas apkurē izmanto elektroenerģiju, dabasgāzi, koksnes briketes, koksnes granulas un malku, kā arī centralizētās siltumapgādes pakalpojumu.

Evita APLOKA,
Alūksnes novada pašvaldības
Centrālās administrācijas
sabiedrisko attiecību speciāliste

Skip to content