Slēgts “Mežinieku” trases posms - Alūksnes novads

Slēgts “Mežinieku” trases posms

Slēgts “Mežinieku” trases posmsInformējam slēpošanas cienītājus, ka Mežinieku trasē ir slēgta trases daļa, kas ved, sākot no bāzes centrālās teritorijas, paralēli Pils ielai un tālāk trases centra virzienā (konkrētāk lūdzam skatīt attēlā).

Tas saistīts ar priekšdarbiem, kas tiek veikti bāzes attīstības nolūkā. Lai uzlabotu piekļūstamību, nākotnē plānots piekļuvi trasei veidot no Pils ielas vietā, kur Mežinieku iela piekļaujas slēpošanas trasei. Šajā vietā plānota servisa ēkas, stāvvietu atrašanās vieta, arī vienkāršāka un amatieriem atbilstošāka slēpošanas zona.

Lai to varētu īstenot, ir jāveic priekšdarbi – nepieciešams veidot uzbērumu. Šobrīd pašvaldībai ir iespēja izmantot zemi, kas tiek izgūta būvniecības procesā, tādēļ trases daļā, kas atrodas plānotajā servisa ēkas un stāvvietu atrašanās teritorijā, tiks vesta zeme. Diemžēl līdz ar to nav iespējams izmantot ne tikai šo, bet arī trases posmu pirms un aiz šīs vietas. Taču ticam, ka slēpošanas mīļotāji šīs izmaiņas pieņems un sapratīs, jo tās veicam sporta bāzes uzlabošanas vārdā.

Slēgts “Mežinieku” trases posms

Skip to content